• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2019

20:39

BAKAREC ODBRUSIO TRIFUNOVIĆU: Imaš 46 godina, nemaš ni kučeta ni mačeta, ali to ti ne daje za pravo da vređaš žene, majke i decu!

Politika

BAKAREC ODBRUSIO TRIFUNOVIĆU: Imaš 46 godina, nemaš ni kučeta ni mačeta, ali to ti ne daje za pravo da vređaš žene, majke i decu!

Podeli vest

Analitičar i odbornik SNS u Skupštini grada Beograda Nebojša Bakarec uputio je danas otvoreno pismo lideru PSG Sergeju Trifunoviću povodom besramnih uvreda koje je uputio na račun premijerke Ane Brnabić. Njegovio pismo prenosimo u celosti:

Već sam vas jednom upozorio da prestanete da se ponašate kao divlja zver. Odlučili ste da nastavite sa bestijalnostima, i da se očigledno nikada više ne ponašate kao ljudsko biće. Odlučili ste da se ispišete iz ljudskog roda.

Na Tviter ste postavili jednu od svojih najvećih gadosti. Osim što opet vređate Anu Brnabić i Milicu Đurđić, vi vređate sve pripadnice LGBT populacije, ali i sve žene. Sadržaj vašeg tvita predstavlja najgrublje vrađanje majčinskih osećanja i poziva na seksualno iživljavanje nad vašom žrtvom. Opet propagirate nasilje.

Skaredno je to što, dok pokušavate da ponizite druge, one koji vam ništa nažao nisu učinili, vi obesno boravite na višenedeljnom skijanju u SAD, u Aspenu. Naravno da se postavlja pitanje odakle vam novac za putovanje i boravak u ekskluzivnom ski centru, o kome 99 odsto građana može samo da sanja? Od prodaje narkotika?

(FOTO) LUDI SERGEJ OPET DOBIO NAPAD! Pozvao na seksualno iživljavanje nad Anom Brnabić, a onda dobio odgovor koji je ogolio njegov PROPALI ŽIVOT!

 

Pre ovoga, vređali ste tek rođeno dete Milice Đurđić, ali i Anu Brnabić i Milicu Đurđić. Da li postoji bilo šta što vam je sveto? Da li postoji bestijalnost koju biste sebi uskratili? Izgleda da ne postoji. Pokušavate da zgazite samo biće majčinstva, nežnosti i roditeljstva. Da li ste opsednuti ili ste samo drogirani? Izgleda da ste u Aspenu došli do novih zaliha teških opijata.

Razmislite, ako vam dozvole psihoaktivne supstance. Imate 46 godina, nemate ni kučeta, ni mačeta, ni roda ni poroda. Nemate sa kim da podelite intimu, nemate sa kim da podelite bliskost. To je teško, ali to nije alibi da se ponašate kao demon. Molim vas, nemojte više vređati bilo koga. Molim vas nemojte vređati novorođene, žene, decu...Ako je u vama ostao i trag ljudskosti, molim vas da se držite tog zrna spasa, vas radi. A i novorođenčad će odahnuti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Sergej ne ume da se bori argumentima pa poseže za uvredama.

englezii

pre 5 godina

Ma kome Vi to pokusavate reci G Bakarec ! taj debil i narkoman treba samo da dobije polomljenu ilicu jer samo taj jezik razumeju i i oni onaj debil Obradovic kao i cela njihova druzina pas im mater jebo debilsku i idiotsku !

Sasa

pre 5 godina

Svaka cast.... Na ovo ne bih imao sta da dodam...

Una

pre 5 godina

Nista mu to ne daje za pravo da se ponaša kao zivotinja

Vladica

pre 5 godina

To sto on radi, pokazuje koliko je nezadovoljan svojim zivotom!

ivana

pre 5 godina

Verovatno je za model ponasanja imao oca koji se nasilnicki ponasao prema njegovoj majci, ocigledno je da potice iz nasilnickog okruzenja..

Helena

pre 5 godina

Nema ni kuceta ni maceta! A kako bi I imao, nijedna nije dovoljno luda da sa njim ima posla!

Stojan

pre 5 godina

Da odakle njemu novac za to skijanje i potovanja po svetu. Jesu li glumci bas toliko placeni ili trosi novac dobijen za obaranje vlasti u Srbiji.

STANE

pre 5 godina

PA TI SI POSLSDNJI KOJI TREBA DA KRITIKUJEŠ sSERGEJA .PA PLATIO VAS SNS DA ZA NJIH RADITE PLJUVANJE BIVŠIH DTRANAČKIH KOLEGA A VI UŽIVATE U TOME..E SRBI NIKADA SE NEĆETE NEŠTO NAUČITI I ZATO ĆETE NESTATI ZBOG MEĆUSOBNE MRŽNJE

Iva

pre 5 godina

Dokona osoba poput Sergeja nije ni vredna pomena.

Miki

pre 5 godina

Njega rođena mati nije naučila šta znači poštovanje prema ženama!

miki

pre 5 godina

Nema niti ce ih imati, ovakvu gnjidu nece nijedna zena da pogleda.

tale

pre 5 godina

svaka čast na svakoj reči koju je ovaj čovek napisao...kulturno i korektno

Milenko

pre 5 godina

Šta se vezuje za glumca SerGEJa ovih dana.. da vidimo..droga, nasilje, napad na žene, mizoginija, pozivanje omladine na građanski rat..Političar za "ponos"..

Nikoletka

pre 5 godina

Zato i jeste sam,jer uvrede ne moze i ne zasluzuje niko da trpi.Sergej je nezreli covek,glumac i politicar.

Nina

pre 5 godina

Njegovom ludilo moze na put stati samo psihijatrijska bolnica.

SS

pre 5 godina

Upravi si Bakarac,karakter te glumačke osobe ili spodobe je nula, što i životinje dobro osećaju pa neće sa idiotom u zajedncu,a kad se nafiksa j*bo bi ih redom.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija