• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2019

23:59

ŠIPTARI U STRAHU OD SRPSKOG LOBISTE:  Vladimira Cizelja krive za SERIJU POVLAČENJA PRIZNANJA NEZAVISNOSTI!

Politika

ŠIPTARI U STRAHU OD SRPSKOG LOBISTE: Vladimira Cizelja krive za SERIJU POVLAČENJA PRIZNANJA NEZAVISNOSTI!

Podeli vest

Prištinska Koha ditore tvrdi da kampanju Beograda za lobiranje protiv nezavisnosti Kosova predvodi Vladimir Cizelj, kojeg opisuje kao čoveka s mračnom prošlošću

Kako navodi, Cizelj je rođen u Sloveniji, a ima i srpsko i izraelsko državljanstvo.

Prema neimenovanim izvorima lista, on je bio direktno uključen u lobiranje Beograda za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova u slučaju Surinama, Komora, Lesota i Burundija. 

Koha tvrdi da je on navodno korumpirao visoke zvaničnike u ovim zemljama kako bi izdali lažne verbalne note i zaključio sporazume sa vlastima tih zemalja, koje naziva diktaturama, kako bi prodao srpsko oružje i tehnologiju, koju proizvodi njegova kompanija "Vlatcom", rekao je neimenovani izvor lista iz vlade u Prištini.

 

RAMUŠ HARADINAJ SE RASTAO OD PAMETI: Premijer lažne države želi nastavak dijaloga, ALI DA TAKSE NE UKINE!



List navodi i da je on nedavno putovao u Venecuelu, gde se susreo sa ministrom spoljnih poslova te zemlje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija