• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

20.03.2019

15:12

(VIDEO) DOKAZ NASILJA! Evo kako Slobodan Petrović tuče funkcionera Srpske liste!

Politika

(VIDEO) DOKAZ NASILJA! Evo kako Slobodan Petrović tuče funkcionera Srpske liste!

Podeli vest

Funkcioner Srpske liste Milan Kostić napadnut je jutros u Prištini,a njega je, kako je saopštila ova najjača srpska stranka na KIM, udario predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović

Kostić je poverenik Srpske liste u Prilužju a njega je, kako je navedeno u saopštenju, bez ikakvog povoda, u restoranu u Prištini napao je predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, koji je uz pogrdne reči Kostića pogodio u glavu mobilnim telefonom i naneo mu povrede.

"Na zaprepašćenje svih prisutnih, Slobodan Petrović je nakon toga seo i naručio piće. Na poziv povređenog Kostića, na lice mesta ubrzo je stigla policija koja je Petrovića privela, a od Kostića su zahtevali da im da izjavu o celom događaju", navodi se u saopštenju Srpske liste.

Informer objavljuje ekskluzivan video na kojem se vidi napad na funkcionera Srpske liste iz Prilužja Milana Kostića.

LIBERAL SLOBODAN PETROVIĆ TUKAO FUNKCIONERA SRPSKE LISTE MILANA KOSTIĆA!

Predsednik SLS Slobodan Petrović kazao je da je sedeo u restoranu i da mu je tada prišao Kostići i pokušao da ga udari flašom. 

To, sudeći po snimku, nije tačno. Ispred restorana sedeo je Kostić a njemu je prišao Petrović i u glavu ga udario telefonom.

Izgleda da Petrović nije znao da u restoranu postoje kamere.

- Ujutro sam bio gost RTK-a, tamo sam dao neke izjave o radu bivšeg ministra Rikala. Napao me je njegov savetnik. Uzeo je flašu  i rekao mi da će me udariti i slomiti glavu. Druga osoba koja je sedela sa njim mi je prišla i rekla mi da ćemo da svedemo račune i u toj gužvi mi je ispao telefon iz ruke - masno je slagao Petrović.

POGLEDAJTE SNIMAK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mimi

pre 5 godina

vlast je vrlo popustljiva prema opoziciji zato se ovo sve i desava ,zakon je za sve isti ,opozicija drugacije i ne moze a i nasiljem nista nemogu jalovo je sve to

Marko

pre 5 godina

Opozicija na sve načine pokušava da zavadi Srbe na KiM.

Gresni pop Milorad

pre 5 godina

Marko, ocene tvog komentara govore sve.

Tijana

pre 5 godina

Stisace se strasti necemo praviti dramu oko svega.

raada

pre 5 godina

Slobodan Petrović nasilnik koji je član Đilasove bande nasilnika

Igor

pre 5 godina

Petroviću kako te nije sramota,napadaš Srbe a slušaš Tačija i Haradinaja!

Dejan

pre 5 godina

Sramota šta se radi smeta im jedinstvo Srba i zato napadaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija