• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/pink.rs

20.03.2019

16:00

KARADŽIĆ O PRESUDI: Ovo je mimo pravde, ne priznajem sud u Hagu!

Politika

KARADŽIĆ O PRESUDI: Ovo je mimo pravde, ne priznajem sud u Hagu!

Podeli vest

Međunarodni sud u Hagu izrekao je pravosnažnu presudu bivšem predsedniku Republike Srpske (RS) Radovanu Karadžiću i osudio ga na doživotnu kaznu zatvora

Brat Radovana Karadžića, Luka Karadžić rekao je da je zatečen odlukom suda u Hagu.  

-Vidite o kakvom sudu se radi, desilo se nešto što je mimo ikakve pravde i prava. Ali to govori o tom sudu, mi taj sud ne priznajemo, on je nelegalan, nelegitiman, ali šta je tu je - istakao je Karadžić dodajući da je njegov brat tamo u rukama onih kod kojih je bila njegova glava i njegova sablja, tako da su mogli da rade šta hoće.

SKUPILO SE PET BUDALA I ŠTA SAD MOŽEMO! Vojislav Šešelj ogorčen zbog presude Radovanu Karadžiću!

-Ni jedan dokaz naknadni nije bio, nešto su mu prihvatiili iz odbrane, ovo su sve drugo potvrdili i preinačili kaznu. Za radovana je i 20 godina doživotna, on ima 74 godine. Ostajemo ponosni na njega i uvek ćemo ostati ponosni, on je uradio nešto za srpski narod, što niko nije uradio, napravio je državu, priznao to neko ili ne - naglasio je Karadžić.

-Ostajemo ponosni na njega i uvek ćemo ostati ponosni, on je uradio nešto za srpski narod, što niko nije uradio, napravio je državu, priznao to neko ili ne - naglašava Karadžić.

On je rekao da je Republika Srpska država i da je to Dejtonom regulisano, da je njegova politika bila za osudu ne bi dovela o stvaranja RS. 

-RS je napravio Radovan Karadžić sa svojim narodom i saradnicima. Imam jednu gorčinu, Radovan Karadžić je žrtva RS, ali nije najveća, veće žrtve su oni koji su poginuli, tu ubrajam i cuivile koji su poginuli na jedan brutalan i zločinački način od strane muslimanskih ekstremista - zaključio je Karadžić dodajući da će posetiti brata čim mu zdravlje to dozvoli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malena

pre 5 godina

Ko može da prizna sud koji sudi za novac, a ne po pravdi i zakonu? Koja je presuda iz haga pravedna i zasnovana na zakonu? Radovan Karadzic je nas heroj!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija