• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.03.2019

08:45

BAKIĆ I GEORGIEV JAVNO PRIZNALI: PROTESTI SU POLITIČKI! Jeremićev jurišnik Gajić ih napao da su se prodali, a Vesna Pešić poručila: JEDNOM STE ME ZAJEBALI, VIŠE NEĆETE!

Politika

BAKIĆ I GEORGIEV JAVNO PRIZNALI: PROTESTI SU POLITIČKI! Jeremićev jurišnik Gajić ih napao da su se prodali, a Vesna Pešić poručila: JEDNOM STE ME ZAJEBALI, VIŠE NEĆETE!

Podeli vest

Veliki opozicionari, sociolog Jovo Bakić i novinar Slobodan Georgiev gostovali su sinoć na N1 i čak i oni priznali da su navodni građanski protesti postali politički i da iza njih stoje Dragan Đilas i njegovi pajtaši koji samo žele da preuzmu vlast!

- Možemo da raspravljamo koji su motivi upada, ali funkcija je da političari zapravo preuzmu protest - rekao je Bakić i objasnio: 

- Oni su već ranije preuzeli faktički, tako što su Nikolu Koja odstranili, a Tatjanu Vojtehovski su postavili da bude mastermajnd iza tih protesta. Na taj način su faktički preuzeli protest... A sada su rešili i formalno da preuzmu, i to je funkcija upada u RTS - rekao je sociolog i dodao:

- Vi ste imali i u prethodnoj vlasti ljude koji su na jedan perfidan način disciplinovali medije, Dragan Đilas je u tome učestvovao i to je razlog što mnogi građani nemaju poverenja u njega, pa kažu ako si nekad - i opet ćeš!

Foto: printscreen

Na to se nadovezao Georgiev koji je rekao da ne misli da je ono što zagovara pokret Dveri najbolja opcija za Srbiju, da u programu njihovom ima mnogo čega zastarelog i problematičnog. 

- Voleo bih da dobijemo normalne lidere protesta, da postoji neka vrsta transparentnog vođstva, da bi se odagnale sve priče - rekao je Georgiev i naveo da tu ima mnogo problema, i da se na prvom protestu to videlo kad je došlo do cenzure govora Mirjane Karanović i Duška Vujoševića.

Odmah po njihovom gostovanju oglasila se prišipetlja Vuka Jeremića, njegov politički savetnik Vladimir Gajić koji je optužio Bakića i Georgieva da su se "prodali za 3.000 dinara". Georgiev mu nije ostao dužan pa je poručio da Gajić to verovatno najbolje zna, pošto je to njegova tarifa da bi promenio stranku. 

Foto: printscreen

Na ovu pišijadu tačku je stavila sociološkinja Vesna Pešić koja je putem retvita svim učesnicima ove bolesne priče poručila:

- Jednom ste mi prodali Koštunicu kao nužno zlo... a sad bi da mi prodate Boška. E pa zajebali ste se, rođaci!

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lela

pre 5 godina

Politički nego šta. Baš njih briga za narod koji za sobom vode kao ovce. Cilj protesta je materijalna korist Obradovića, Đilasa, Jeremića i ostalih. To je jasno i vrapcima na granama.

caca

pre 5 godina

Njihovi protesti nemogu da budu iz nekog drugog razloga nego politicki!!!To je odavno svima poznato!!!!Zele vlast preko ulice!!!

Rada

pre 5 godina

Koji protesti nisu politički? Za ove je jasno i ko ih finansira i ko ih održava.

Bojana

pre 5 godina

Od samog starta se znalo da su protesti politicki. Tu i nema obicnih gradjana vec samo onih koje su Djilas, Obradovic i Jeremic "upregli ", necim zaduzili pa sad vracaju dug.

Goran

pre 5 godina

Opoziciji je posao da laze i manipulise ljudima.

Gaga

pre 5 godina

Protesti jesu politicki, Jeremic nikad srecan nikad zadovoljan!

Maganik

pre 5 godina

Protesti su finansirani sa više strana. Dnevnice su veće. Za demonstrante ima sendviča a za gazda Boška, Đilasa i Jeremića roštilj uz partizanske pjesme. Ima se može se.

Miloš

pre 5 godina

Toliko o tome da protesti nisu politički. Od početka se znalo da proteste vode lopovi ĐIlas i Jeremić!

Jovana

pre 5 godina

Ovo je prvi znak da brod zvani SzS pocinje da tone,pacovi su vec poceli da gledaju u vodu.

mimi

pre 5 godina

samo da dobiete normalne lidere i bice sve u redu

Iki

pre 5 godina

Ако сте овце ви им дозволите да вас шишају!

Jeca

pre 5 godina

Naravno da su protesti politicki,takvi ljudi nikome ne zele dobro,to je samo farsa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija