• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2019

15:30

MONSTRUMU IZ HOLANDIJE PRODUŽEN PRITVOR!  Istraga se nastavlja!

Politika

MONSTRUMU IZ HOLANDIJE PRODUŽEN PRITVOR! Istraga se nastavlja!

Podeli vest

Istražni sudija produžio je na još dve nedelje pritvor muškarcu osumnjičenom za ubistvo troje i teško ranjavanje još troje putnika u tramvaju u holandskom gradu Utrehtu, prenosi AP.


Portparolka suda Els de Stihter danas saopštila da je sudija naložio da osumnjičeni, kojeg je policija identifikovala kao 37-godišnjeg Gokmena Tanisa, ostane u pritvoru još 14 dana dok se istraga nastavlja.

Podseća se da je Tanis uhapšen nekoliko sati nakon pucnjave, koja se desila u ponedeljak i da je policija objavila da je u pritvoru pod optužbom za višestruko ubistvo izvršeno sa terorističkom namerom.

De Stihterova je navela da tužioci mogu da za dve nedelje zatraže dodatno produženje pritvora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija