• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

23.03.2019

19:17

MIRKOVIĆ: Za lidere SzS budućnost Srbije nasilje i netolerancija!

Politika

MIRKOVIĆ: Za lidere SzS budućnost Srbije nasilje i netolerancija!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da su poslednje nedelje političkog delovanja Đilasa, Obradovića i Jeremića pokazale da je suština svega što vide kao budućnost Srbije isključivo nasilje i netolerancija

- Testere, noževi, kamenice i flaše, upadi u medijske kuće, satanizacija i linč svakoga ko se usudi da misli i govori drugačije od njih, proganjanje ljudi zbog neslaganja sa tim nasiljem, kontrola medija i pretnje sudijama, tužiocima i policajcima ako svoj posao obavljaju na način koji se ne sviđa liderima SzS, samo su mali deo kampanje koja je obeležila delovanje Đilasa, Jeremića i Obradovića - naveo je Mirković, saopštio je GO SNS.

Mirković je napomenuo da je Trifunović bio na skijanju u Koloradu, "pa nije stigao da se istakne i da svojom vulgarnošću i primitivizmom doprinese savezu za nasilje".

- Inspirisanje nasilja i mučne slike napada na policajce, rušenje i razbijanje RTS-a, sada pokušavaju da negiraju i da predstave kao blagu i poželjnu reakciju i način kako će oni voditi zemlju ako ikada dođu na vlast - primetio je Mirković.

On ukazuje da građani Srbije dobro pamte pljačkaške privatizacije, ubijanje novinara i političkih protivnika, totalnu kontrolu nad svim medijima, bogaćenje Đilasa i Jeremića, dok je narod siromašio, kao i kako su za sve mlade ljude koji su protestovali tražili višegodišnje zatvorske kazne i kako su tada upad u medijsku kuću najoštrije osuđivali i predstavljuali gotovo kao teroristički akt. 

- Fašista Obradović suočen sa konkretnim dokazima, koji jasno ukazuju na bezumno nasilje Đilasovih, Jeremićevih i njegovih sledbenika, koji su motornom testerom pretili ljudima na njihovom radnom mestu i upotrebom fizičke sile pokušali da se bave uređivačkom politikom, sada pokušava da se “opere” i da nas ubedi da sve ono što je cela Srbija videla zapravo nije istina - istakao je Mirković. 

On je ocenio i da je pozivom da se kamionom zgaze policajci koji samo rade svoj posao, Boško Obradović pokazao da je "oličenje nenormalnosti, ludila i nasilja".

Mirković smatra i da svest o tome da ih narod neće, gura lidere SzS u novo nasilje što je užasna i nedopustiva stvar za naše društvo.

- Apelujem na građane da ne nasedaju na Đilasove, Jeremićeve i Obradovićeve provokacije, kao i da ne budu marionete u rukama lopova i fašista koji ih koriste za ostvarivanje ličnih interesa - poručio je Mirković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen

pre 5 godina

Njih i ne zanima buducnost Srbije,samo ih interesuje svoj dzep.

Jovana

pre 5 godina

Tesko bi narodu bilo da kojim slucajem zavlada opozicija.

markopetrovic

pre 5 godina

Oni ne zele nista dobro svojoj zemlji zele samo da kradu od naroda

mimi

pre 5 godina

Za lidere SzS budućnost Srbije nasilje i netolerancija!

nikica

pre 5 godina

Nista drugo osim nasilja se ne moze ni ocekivati od opozicije...na taj nacin gradjani Srbije imaju jos vece poverenje u trenutnu vlast...

Sanja

pre 5 godina

Njihova jedina politika je politika nasilja...

Dara

pre 5 godina

I ko njih i slicne njemu sledi? Koji su im argumenti za nicim izazvano nasilje???

Jovana

pre 5 godina

Đilas je prošlost. Bilo nekad ne ponovilo se.

slađa

pre 5 godina

Nasilje nije dozvoljeno. Kao ni pretnje preko društvenih mreža. Državni organi i policija će reagovati oštro.

raada

pre 5 godina

Lideri SZS u svojoj politici ne prezaju ni od čeka što su u protekloj nedelji pokazali nasilje, upad u tv, opkoljivanje presedništva zarad svojih interesa a pritom iskorišćavaju decu koja su podvodljiva

Aaaa

pre 5 godina

Smisao njihove politike je nasilje i napadi bez osnova

Gojko

pre 5 godina

I to je upravo jedan jedini nacin da pokazi sta zele Srbiji i srpskom narodu.. Strasno je dokle ide to njihovo zlo.. Ali narod zna i nikada to nece prihvatiti

Goran

pre 5 godina

Necemo dozvoliti da tzv.gospoda iz SzS opet vladaju Srbijom.

Milasin

pre 5 godina

Narod ne želi nasilje,netoleranciju,siledžije....

Dejo

pre 5 godina

Dzaba im njihov savez I setnje kada imaju sve manje pristalica. Narod zna kome veruje I koga podrzava.

mimi

pre 5 godina

da su djilas i drugari na vlasti da li bi doxzvoljavali ovakvu bahatost netoleranciju i nepostovanje zakona?da li bi mogao neko da mi kaze?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija