• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.03.2019

11:31

PETROVIĆ: Kontrola će utvrditi da li Bastać radi po zakonu!

Politika

PETROVIĆ: Kontrola će utvrditi da li Bastać radi po zakonu!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik odbora te stranke u beogradskoj opštini Stari grad Luka Petrović poručio je danas predsedniku te opštine Marku Bastaću da će kontrola utvrditi da li opštinske vlasti rade po zakonu, a da ne rade i krše zakone, kako je rekao, postoje desetine dokaza

Bastać je juče, u odgovoru Petroviću da opštinske vlasti ne rade po zakonu, rekao da je "sve što radi u opštini po zakonu” i da je “ova opština postala predmet kontrole kada se usprotivila izgradnji gondole" od Kalemegdana do Ušća.

- Da li vi u opštini Stari Grad radite u skladu sa zakonom pokazaće kontrole a postoji na desetine dokaza da ste prekršili zakon. Razlog zbog koga se Bastać glupira poslednjih nedelja i ponaša se kao huligan i dripac a ne kao predsednik jedne centralne gradske opštine je upravo činjenica da je svestan da će odgovarati zbog kršenja zakona, pa bi da skrene pažnju na sebe, zameni teze i pokuša da predstavi da odgovara zato što je politički protivnik a ne zbog lopovluka - naveo je Petrović u današnjem saopštenju.

On je ukazao na dugove Sportskog centra "MIlan Gale Muškatirović", Poslovnog prostora Stari grad, malverzacije nevladinih organizacija na čije račune svi koji snimaju reklame na Starom Gradu uplaćuju novac i "rad komunalne inspekcije Starog grada koju vodi njegov kum Dejan Stojanović".

- Huliganisanje Bastaća po Starom gradu, upad u RTS i pretnje novinarima koje je iznosio zajedno sa svojim novim šefom fašistom Boško Obradovićem i uništavanje javne imovine koja pripada svim građanima ne bi li se dokazao Draganu Ðilasu i postao njegov predsednik Gradskog odbora, neće rešiti Bastaćev osnovni problem, a to je da po zakonu mora da odgovara za krađu i lopovluk - zakljlčio je Petrović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 5 godina

Niko nije i ne sme da bude iznad zakona svako treba da bude meta provere svuda.

mila

pre 5 godina

Kontrola će utvrditi da li Bastać radi po zakonu!

mimi

pre 5 godina

ma bitanga treba da odgovara,nije mu deda ostavio imetak pa moze da radi sta hoce,da su cesce kontrole nebi se desavalo ovo

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija