• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2019

16:01

MIĆUN NAPAO ĐILASA: Protiv sam izlaska iz parlamenta, poslanik ima obavezu prema građanima!

Politika

MIĆUN NAPAO ĐILASA: Protiv sam izlaska iz parlamenta, poslanik ima obavezu prema građanima!

Podeli vest

Funkcioner Demokratske stranke i nekadašnji predsednik te partije Dragoljub Mićunović izjavio je danas tokom debate "Kako do političkog rešenja?" u organizaciji Fondacije Centar za demokratiju, da je protiv bojkota rada Skupštine Srbije od strane poslanika bliskih Savezu za Srbiju Dragana Đilasa

- Protiv sam izlaska iz parlamenta, jer se na taj način uništava institucija parlamenta. Poslanik ima obavezu prema građanima koje predstavlja - rekao je Dragoljub Mićunović.

Foto: printscreen Twitter

Mićunović je naglasio da je ideja da se bojkotuje parlament došla je od političara koji nisu u parlamentu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan306

pre 5 godina

Pa,zašto onda ne rade u interesu građana?'

Nikolina

pre 5 godina

Djilas nikada nije osecao da ima bilo kakvu obavezu prema gradjanima.Zato se tako i ponasa

Sanja

pre 5 godina

Đilas bi najviše voleo da ne mora ništa da radi, ali da uredno prima platu.

mimi

pre 5 godina

a i micunovic sto godina bi bio poslanik da primas platu na grbacu ovog naroda,sto godina imas izlapeli starce

Pera

pre 5 godina

Svi poslanici imaju obavezu prema građanima, jer su ih građani birali. Ne dolazak u parlament na svoje radno mesto je jedan vid nepostovanja prema narodu. Za takvo ponasanje treba doneti zakon koji ce, ako ne dođete na svoje radno mesto ne mozete i ne smete biti vise poslanik.

Iva

pre 5 godina

Đilas ne vidi takvu obavezu, kod njega je jedino prisutna želja da se do vlasti i prilike za nove pljačke dođe po svaku cenu.

Iva

pre 5 godina

Neverovatna je Đilasova beskrupuloznost i samoživost. U svemu traži samo lični interes.

Bojana

pre 5 godina

Interesi gradjana se vode na sednici,a ne divljanjem na ulicama.Medjutim,kako bi Obradovic to znao???

Delija

pre 5 godina

То има нормалан посланик а лопов и пробисвет попут Ђиласа нема ништа осим да краде само

djo

pre 5 godina

Tajkune Đilasa i Jeremića i nasilnika Obradovića ne interesuje ni narod ni demokratija samo gledaju da što više da napune džepove.

Jovan

pre 5 godina

Gde je njima stalo do naroda? Bitno je da napune svoje dzepove, da je do Djilasa i Obradovica narod bi komotno mogao da crkne od gladi samo da je njima dobro

sale

pre 5 godina

Naravno da se protive oni u parlamentu moraju raditi u korist države a ne u korist samo svojim đžepovima!

snebivko

pre 5 godina

Mićune, a koliko si vremena proveo u Parlamentu, Ti i tvoje dve "pratilje" !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija