• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

30.03.2019

12:20

(FOTO) VANDALIZAM TOKOM PROTESTA U NOVOM SADU! "Mirni šetači" razbili stako na prostorijama SNS!

Politika

(FOTO) VANDALIZAM TOKOM PROTESTA U NOVOM SADU! "Mirni šetači" razbili stako na prostorijama SNS!

Podeli vest

Posle sinoćne protestne šetnje nekoliko stotina građana, razbijeno je staklo na prostorijama Mesnog odbora "Centar 1" Srpske napredne stranke u ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu

 - Suočeni sa sve manjim brojem demonstranata posle tromesečnih bezidejnih i bezuspešnih šetnji, lideri nekoliko opozicionih stranaka koje učestvuju u protestima odlučili su da primene novu taktiku - vandalizam, ne bi li skrenuli pažnju građana na događaje koji, očigledno, malo koga zanimaju. Vandalizam je znak potpune nemoći samozvanih lidera pred najavljene demonstracije 13. aprila u Beogradu, koje će, po svemu sudeći, doživeti potpuni fijasko - navode u Gradskom odboru SNS u Novom Sadu..

Novosadski naprednjaci isiču da narod Srbije ne želi politiku haosa, bezumlja i primitivizma koju oni propagiraju, što će, uvereni su, pokazati i rezultati veoma skorih izbora. 

- Da li su demokratske vrednosti za koje se oni zalažu divljački upad u zgradu RTS-a i maltretiranje novinara, opkoljavanje zgrade Predsedništva Srbije na dan pogroma naših sunarodnika na Kosmetu, uništavanje fasada zgrada glavnog grada lepljenjem na hiljade nalepnica, napad na radnike beogradske „Gradske čistoće", skrnavljenje zgrade u kojoj su smeštene prostorije Gradskog odbora SNS u Novom Sadu, a juče i razbijanje stakla na prostorijama Mesnog odbora "Centar 1" - pitaju se u SNS.

Foto: S. K.

Oni su poručili i da frustracije  pojedinaca koji ne mogu da prežale odlazak sa vlasti i to što su im ruke već sedmu godinu zaredom daleko od novca poreskih obveznika, ne moraju da trpe građani Srbije.

-  Jeremiću, Obradoviću, Trifunoviću, Đilase  - izvolite na izbore da čujete šta misle građani Srbije. To je najbolji način da konačno shvatite šta velika većina glasača misli o vama - zaključuju u novosadskom odboru SNS-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
natali

pre 5 godina

Ovo je za svaku osudu unistavanje nase zemlje, vandalima nije mesto u Srbiji.

Nikola

pre 5 godina

Treba pronaći i procesuirati vinovnike ovog napada.

Tamara

pre 5 godina

Zasto opozicija razgovara samo nasilnim putem?

Aca

pre 5 godina

Ovom ludilu se mora Tako je! Red i zakon mora da se postuje! na put!!

Vanja

pre 5 godina

Naravno da svako ima prava da demonstrira ali bez ikakvog nasilja i nedolicnog ponasanja.Nasilje se mora kaznjavati, kako ne bi dolazilo do ovakvih situacija.

Vladimir

pre 5 godina

Opozicija i dalje nastavlja sa vandalskim ponašanjem.

Jovan

pre 5 godina

Dokle vise! Svoje nezadovoljstvo lecite na drugi nacin, okanite se nasilja i napada na tudju imovinu. Nadlezne institucije pod hitno da reaguju

SOKI

pre 5 godina

Toliko o ``mirnim i nenasilnim setnjama,, Ili je nasilje opravdano ako ga oni vrse prema vecinskoj Srbiji?

Borko

pre 5 godina

Svima je odavno poznato da oni nisu nimalo "mirni setaci" kako ih opozicija naziva vec su huligani koji unistavaju sve sto im se nadje na putu.

Ana

pre 5 godina

Takvi su to "mirni" protesti. Vandali obicni koji prave nerede na ulicama.

Jovanka

pre 5 godina

To nisu mirni setaci vec opozicioni puleni i nemaju pravo da ruse tudje.

Goga

pre 5 godina

Mirni protesti, neverovatno. Sramota! Treba ispratiti i kazniti.

Mia

pre 5 godina

Razbijanje stakla na prostorijama SNS-a je za svaku osudu.Cini mi se da su oni koji ucestvuju na ovim besmislenim protestima veoma zlonamerni i da im je potrebna ozbiljna edukacija i odgovarajuce kaznjavanje da bi se resili losih navika.

Taša

pre 5 godina

Vandale koji narušavaju javni red i mir treba strogo kazniti.Prevršili su svaku meru!

Anica

pre 5 godina

Toliko o njihovoj mirnoj setnji i borbi za Srbiju.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija