• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Novosti/Informer

31.03.2019

20:20

BRITANSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE NAJAVILE NAPAD NA SRBE?! Albanski specijalci upadaju na sever i zauzimaju Trepču - Komandant združenih snaga NATO iz Napulja poslao oprečnu poruku!

Politika

BRITANSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE NAJAVILE NAPAD NA SRBE?! Albanski specijalci upadaju na sever i zauzimaju Trepču - Komandant združenih snaga NATO iz Napulja poslao oprečnu poruku!

Podeli vest

Upozorenje britanskog MIP zabrinulo naše žitelje na Kosmetu. Javna je tajna da na Kosmetu britanske obaveštajne službe vršljaju po terenu, kažu Srbi sa Kosova i Metohije

Upozorenje koji je pre nekoliko dana britansko Ministarstvo spoljnih poslova uputilo svojim državljanima, da ne putuju na sever Kosmeta, odnosno u Zvečan, Zubin Potok, Leposavić i severni deo Kosovske Mitrovice, zabrinulo je žitelje ovih srpskih sredina. Ocenjujući da je ovaj deo KiM najbezbedniji, sagovornici medija ističu bojazan da iza pomenutog upozorenja stoje saznanja o jednostranim akcijama kosovskih institucija, koje bi dovele do eventualnog nasilja, i opominju da to treba shvatiti ozbiljno.

- Javna je tajna da na Kosmetu britanske obaveštajne službe vršljaju po terenu. Zato postoji bojazan da u saradnji sa kosovskim institucijama možda čak i pripremaju jednostrane akcije, poput upada albanskih specijalaca na sever - kažu Srbi sa KiM, i dodaju da upozorenje dolazi uoči pretnji kosovskih političara da će zauzeti "Trepču".

LAZANSKI: Kako su "Vitezovi Džedaja" hteli da unište Srbiju i šta je sprečilo NATO okupaciju Beograda?

ŠIPTARI PARAMA IZ EU SPREMAJU RAT?! Švajcarski ambasador RASKRINKAO LAŽNU DRŽAVU!

 

Komandant združenih snaga NATO u Napulju admiral Džejms Fogo, koji je u petak posetio opštinu Štrpce, kazao je da se nedavno susreo sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem, da je prošetao Severnom Mitrovicom i da se osećao bezbedno.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Ova upozorenja Britanske vlade svojim gradjanima i najavu Britanske Obavjestajne sluzbe treba najozbiljnije shvatiti. Razlog vise je taj sto Velika Britanija aktivno ucestvuje u stvaranju nemira i ratova. Nije iskljuceno da su oni upšravo to sugerisali TKZ Kosovskim Vlastima. Sada stim mjere puls majke Srbije. Takodje izjava komadanta sdruzenih snaka Nato pakta Džejms Fogo nam govori da se to bas moze dogoditi. On prica o tome da se osjecao bezbjedno u Strpcima setajuci s Goranom Rakice. Kao komadant je trebao da izjavi da ce reagovati kako mu mislija nalaze i Rezolucija 1244 i zastititi Srpski Narod. To je svjesno izostavio, sto ukazuje da i on ima takva saznanja. Srbija mora biti spremna da zastiti svoje gradjane na Kosuvu i Metohiji.

Penzionerj

pre 5 godina

Jedva cekamo da vam vratimo dug. Budale i mucenici, neznate sta cete sa sobom pa bi da siptare pomognete, pravi ste glupi englezi. Samo napred, cekamo hijene poput vas.

kerarurka

pre 5 godina

Kada ce englezi da objave da im je kraljica umrla?

Rajko

pre 5 godina

Prokletnici,bavite se vašim problemima,kad god ste nam pomagali bilo je samo gore po nas.

GrofMonte

pre 5 godina

Vi ste šiptarski plaćenici, zastrašujete narod. Već više od godinu dana najavljujete zauzimanje Gazivode i Trepče samo lažete, ko vas za to plaća?

Nenad

pre 5 godina

Vi ste ludi sta pisete,kako se osecaju nasi ljudi na kosovu sada... kakav naslov boze.... mozga bez

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija