• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2019

18:48

JOVANOV: To što Obradović priča nije smešno, iako je Međunarodni dan šale

Politika

JOVANOV: To što Obradović priča nije smešno, iako je Međunarodni dan šale

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke kritikuje lidera Dveri Boška Obradovića zbog toga što je predsednika Aleksandra Vučića na današnjoj pres konferencioji optužio za nasilje, a upravo on (Obradović), tvrdi Jovanov, poznat je po nasilničkom ponašanju

Obradović nije u stanju da bude duhovit ni na Međunarodni dan šale, aludira Jovanov na 1. april i današnje obraćanje Obravodića medijima i kaže da on Vučića optužuje za nasilje koje je sam činio, "kao i pre nekoliko meseci kada je pisao pismo Vladimiru Putinu".

Jovanov u saopštenju koje je dostavio medijima nabraja sve slučajeve nasilja čiji je počinilac bio Obradović, od napada na članicu RIK 2016. godine, nasilja prema novinarkama PINK-a, upada u kabinet predsednice Skupštine Maje Gojković, slučaja kad je Aleksandra Martinovića gađao kompjuterskim mišem na sednici skupštinskog odbora, upada u stanicu policije nakon izbora u Lučanima....

Pošto sve to nije bilo dovoljno, komentariše Jovanov, "Vučić je, a ne Obradović, Jeremić i Ðilas, prvi put od avgusta 1941. godine na Terazije doneo vešala, Vučić je, a ne Boško Obradović, polupao stakla na ulaznim vratima RTS-a..."

- Vučić je, a na Obradović, motorne testere doneo na RTS... a već sutradan tražio da se polupa prozor na kamionu koji je dovezao u Beograd, iz njega izvuče vozač koji neće da vozi preko policijskog kordona, a zatim u kamion ubaci neko ko je voljan da kamionom gazi policajce. Sve je to Vučić radio u sklopu akcije opkoljavanja predsednika države na njegovom radnom mestu - komentarisao je Jovanov, te primetio da, sve što je danas Obradović izgovorio nikako nije smešno uprkos tome što je rečeno Prvog aprila. 

Naprotiv, nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad, uveren je Jovanov i poručuje da će zubog toga 19. aprila u Beogradu demokratska, nacionalna, moderna, pristojna i poštena Srbija snažno, glasno i odlučno da kaže da joj je dosta "Obradovićevog, Ðilasovog i Jeremićevog divljačkog nasilja i maltretiranja". 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Obradovid zivi u prvoapilskim lazima od kad znamo za njega.

Anastasia

pre 5 godina

Obradovic je jedan nasilnik koji pljuje po svima.Kako ga nije sramota?Dokle cemo trpeti teror bahatoh opoziiconara?Nadam se da ce se njihove bolesne ideje spreciti.

star

pre 5 godina

Bez obzira što je međunarodni dan šale, Obradović nema nikakvog smisla za šalu, on optužuje našeg predsednika za nasilje, koje je sam počinio, ovako nešto može da izjavi samo bolestan čovek.

Pedja

pre 5 godina

Danas jeste 1 april.Ali ovo stvarno nije smešno.Obradović je za posmatranje.

Filip

pre 5 godina

Njima je uvek ringispil u glavi, tako da to ne treba nikog da cudi...

dunja

pre 5 godina

Zalosno je da likovi poput Obradovica moralisu o bilo cemu.

Sara

pre 5 godina

Obradovic nema program, nema sta narodu da ponudi, ovo je jedini nacin da se promovise.

Nale

pre 5 godina

Neslane sale Obradovica nisu zanimljive ljudima.

Surova istina

pre 5 godina

Sta imas smisla kod te bajate opozicije nasilnika i lopova. Najgore sto se moze naci kod coveka moze se naci i kod njih. Misle da je narod gluv, glup i slep pa ne vidi ili jednostavno oni jos zive u ono vreme kada su mogli da rade sta hoce i svi smo morali da slusamo sta oni kazu i to bude istina. Kako bi narod to rekao lepo, ko o cemu ku**a o postenju pa tako i oni. cinjenica je da zele vlast po svaku cenu i kako su krenuli oni ce sve zrtvovati zbog njihovi ciljeva samo sto te zrtve zele da narod plati. Nisam videla vecu arogantnost i egoizam nego kod njih. Naislinici, anarhisti, siledzije, paraziti, lazovi i lopovi zeljni para. Separatisti u slzubi zapada koji ih finansira. nemam reci sem da kazem da su ovo najveci i najbeskrupulozniji izdajnici koje je srbije videla

slađa

pre 5 godina

Nije Obradović samo opkoljavao predsednika Vučića u Predsedništvu. Pozivao je on vojsku i da hapsi predsednika Srbije. Priroda njegovih napada na Aleksandra Vučića je daleko od šale i odavno za nadležne državne organe. Pitam se dokle će se sve ovo tolerisati.

Marijana

pre 5 godina

Obradovic pokusava na sve nacine da se docepa neke funkcije,ali ne kapira da do toga nikada nece doci!!Takva bahata spodoba nam ne treba!!

jana

pre 5 godina

Nezna da bude duhovit, ali zna da bude nasilan, pogotovu kad su žene u pitanju.

miki

pre 5 godina

Obradović služi opoziciji samo da digne galamu.Pametan covek samo okrene glavu na njegove izjave

aleksandarpuskin

pre 5 godina

Vidi se da su pukli i da vise ne znaju sta pricaju, Jeremic druge naziva tajkunima i fukarama dok su za Boska svi ostali nasilnici,mogli bi da protestuju malo u jednom mestu kraj Nisa,Toponica se zove.

vlado

pre 5 godina

Obradovic samo lupeta ne bi li bio zanimljiv svojim pristalicama, ali dzabe mu... Odavno smo mi ukapirali ko je i kakav je!!!

Arsen

pre 5 godina

Od osobe koja propagira nasilje ne moze se ništa shvatiti smešno već ozbiljno jer je nasilje u pitanju.

Ana

pre 5 godina

Tuzno je kad Obradovic nekog optuzuje za nasilje.

Biljana

pre 5 godina

Da li nam to Boško Obradović poručuje da ne treba da verujemo svojim očima.

Igor

pre 5 godina

Upravo tako...Svaka rec vam je na mestu gospodine Jovanov...

AleksMache

pre 5 godina

Obradović je čovek koji ni sebi ne želi dobro a kamoli drugima!

Jana

pre 5 godina

A sta bi pa opozicionari drugo radili, nego pricali lazi koje im se narede. Gradjani im svakako ne veruju.

milence

pre 5 godina

decko je izgubio kompas.i umesto da idejama doprinosi,on vidi samo svoje delovanje kroz incidente i narusava javni red i mir i uznemirava javnost

Marija

pre 5 godina

Obradovic fasista i najveci nasilnik zeli nasiljem da okrivi drugog koje on cini.

Olja

pre 5 godina

Boško je obični galamđžija, koji okreće priču kako vetar duva.

ivan

pre 5 godina

To što Obradović priča nije smešno, iako je Međunarodni dan šale

Ignore

pre 5 godina

Bošku se daje previše pažnje, a on se na to prima i razgoreva kao hepo kockica.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija