• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2019

16:43

BRATE, JA VAM NISAM BUJKE! Željko Mitrović uputio jasnu poruku Bošku i Đilasu uoči najavljog pohoda opozicije na TV Pink!

Politika

BRATE, JA VAM NISAM BUJKE! Željko Mitrović uputio jasnu poruku Bošku i Đilasu uoči najavljog pohoda opozicije na TV Pink!

Podeli vest

Vlasnik Pinka Željko Mitrović oglasio se na Tviteru povodom najave Boška Obradovića i Dragana Đilasa da će u subotu sa svojim pristalicima krenuti na tu televiziju. Nakon saznanja da lideri Saveza za Srbiu planiraju da tokom protesta ispred Pinka dovedu dvadesetoro dece koje će sa majkama gurnuti u prvi red, Mitrović im je poslao jasnu poruku...

 

- Dosetile se ove dve bitange, da Đilasov lopovluk i Boškićevo prebijanje mojih novinarki, zakamufliraju u subotu ispred Pinka, ženama i decom u prvom redu! Za žene i decu biće i cveće i posluženje i "Zvezdice", a za ove dve kukavičke vucibatine samo poruka: "BRATE, JA VAM NISAM BUJKE" - napisao je Mitrović na Tviteru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 5 godina

Podrzavam Mitrovica. Sta ce tu Obradovic i Dilas to je privatni posed i vlasnik ima pravo da ga brani svim dozvoljenim sredstvima

Jovan

pre 5 godina

Nisi Bujke nego si buljke. Zato cemo da spremimo dobru kurcinu za tvoju smrdljivu narkomansku i milicinu bulju !

slađa

pre 5 godina

Država će zaštititi sve medijske kuće. Da li iko normalan može da pomisli da se sme upadati u bilo koju instituciju ili privatni posed. Osim toga, ovo je pritisak na medije, sviđali se oni vama ili ne. Pitam se samo zašto do sada od lidera oozicionih stranaka niko nije odgovarao za napade na novinare ili upade u medije.

Sanja

pre 5 godina

Pohod opozicije na zgradu RTV Pink je jedan vandalski čin male grupice kukavica,kako drugačije to okarakterisati

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija