• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

02.04.2019

20:39

PAKLENI PLAN ĐILASOVACA, BOŠKO ĆE DA BLOKIRA AUTOPUT?!  Obradović radikalizuje proteste, želi SUKOBE PO SVAKU CENU?!

Politika

PAKLENI PLAN ĐILASOVACA, BOŠKO ĆE DA BLOKIRA AUTOPUT?! Obradović radikalizuje proteste, želi SUKOBE PO SVAKU CENU?!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović najavio da će ove nedelje sa pristalicama blokirati autoput u Beogradu. Poručio Đilasu i Jeremiću: Ako vi nećete, ja ću sam!

Boško Obradović, jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju, planira, kako saznajemo, da ove nedelje dramatično radikalizuje proteste i pokuša da izazove sukobe!

Obradović je proteklog vikenda na internom sastanku sa Đilasom i Jeremićem rekao da će sa svojim pristalicama blokirati najprometnije saobraćajnice u Beogradu, ali i autoput!

Nervoza raste

Izazvaće nepotrebne sukobe

To što Obradović planira može da digne nivo tenzija i dovede do nepotrebnih sukoba. On hoće vlast na silu, a ne demokratskim putem
Dejan Vuk Stanković, analitičar

Obradović je, prenosi naš izvor, naglasio da je neophodno što pre izazvati nove tenzije kao uvod u 'finalni okršaj', koji je planiran na protestima zakazanim za subotu 13. april.

- Boško od početka traži da se protesti maksimalno radikalizuju. On je uveren da će Vučić i aktuelna vlast sigurno pasti ako građani na svojoj koži osete blokadu, pa svoju nervozu na kraju preusmere na vlast. To je scenario koji je već primenjivan širom sveta, posebno u Ukrajini. Boško planira da svoje ljude sa automobilima izvede na autoput u Beogradu, a da zatim blokira i najprometnije saobraćajnice poput Slavije, Autokomande, kao i raskrsnicu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša - navodi naš izvor iz SZS koji kaže da se nikako ne slaže sa ovakvim planom.

On dodaje da je Boško koalicionim partnerima Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću poručio da će sa svojim pristalicama blokirati Beograd čak i ako mu se oni ne pridruže.

Jeremić uhvaćen u laži, pa blokira novinare

Foto: Novak Đurović

Lider Narodne stranke i jedan od čelnika Saveza za Srbiju Vuk Jeremić i dalje odbija da javnosti položi račune o svojim prihodima i tokovima novca. Umesto da novinarima Informera odgovori na pitanje zašto je obmanuo javnost tvrdnjama da je član borda direktora "Partners grupa" iako su ga iz te kompanije demantovali navodeći da je angažovan samo kao spoljni saradnik na neprofitnom projektu, Jeremić je juče blokirao brojeve telefona naših novinara.

- Rekao je Đilasu i Jeremiću: Ako vi nećete, ja ću sam! Boškov cilj je da izazove sukobe, a najsrećniji bi bio kada bi ga uhapsili. On svojima otvoreno priča da bi ga dve-tri noći u pritvoru definitivno učinile liderom cele opozicije - otkriva naš sagovornik.

MIRKOVIĆ: SzS u Obradoviću dobio adekvatnog predsednika

 

Sam Obradović juče je na konferenciji za novinare između redova priznao da sprema nasilje poručivši da Srbija 'ulazi u opasan politički period'?!

Boško Ukrajinac

Boško od početka traži da se protesti skroz radikalizuju. To je scenario već viđen u Ukrajini

Izvor Informera

- Nasilje vlasti i širenje mržnje prema neistomišljenicima je kulminiralo poslednjih nedelja. Ulazimo u veoma opasan politički period - poručio je Obradović i najavio da će demonstranti u subotu blokirati zgradu televizije Pink, ispred koje su pristalice 'Dveri' svojevremeno pretukle novinarke te televizije.

Obradović solira

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Obradović pokazuje simptome ozbiljne političke iracionalnosti.

- To što Obradović želi da radikalizuje proteste i blokira najvažnije saobraćajnice u Beogradu može samo da podigne nivo tenzija i da dovede do nepotrebnih sukoba. Ovakav vid političke borbe pokazuje i da opozicija predvođena Boškom Obradovićem ne želi da na vlast dođe demokratskim putem, već na silu - naglašava Stanković, dodajući da to što Obradović zahteva od svojih koalicionih partnera pokazuje i da taj savez nije napravljen na čvrstim osnovama:

- Kada imate savez ili koaliciju, nemoguće je da pravite solo ispade. Pitanje je i da li će SZS opstati ako Obradović nastavi sa ovakvim solo akcijama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 4 godine

Da sam na njegovom mestu, to ne bih cinio. Ljudima je vec dosta njihovoh igrica i neko moze postati i kamikaza.

Prle

pre 4 godine

Fasistu iz Cacka, momentalno u zatvor !!! Pa nek tamo "blokira" !!! Ocito je da radi protiv naroda Srbije, a tako NE MOZE !!!

Aldo

pre 4 godine

Ako nama policija i sudovi služe za ukras, neka slobodno blokira. Zato je lako blokirati. Gradjani treba da uzmu sprejove u šake i da obeleže te automobile što nam blokiraju život.

Jana

pre 4 godine

Jel razmislja on sta ce da radi kad se digne narod protiv njega?

Deda Nole

pre 4 godine

Ovaj covek ako se moze nazvati covekom treba pod hitno u Laze Lazarevica na posmatranje uz odgovarajucu terapiju jer je postao opasan za svoju okolinu.

Dragana

pre 4 godine

Kakva glupa zamisao.On misli da će bes naroda da se preusmeri na vlast,mislim da se prevario.Narod će biti kivan na njih koji su blokirali autoput jer su se već smučili svima.

Nikoletka

pre 4 godine

Bolesna opozicija sta priprema narodu i posle se cudi gde podrska.

mile

pre 4 godine

Ovo prevazilazi svaku granicu, lopovi i banditi treba da se kazne, a ne da rade sta hoce.

Rajko

pre 4 godine

Jadna država ako ovako gov...do,može da izazove haos u državi.Pa kako bi se odbranili od neke ozbiljne provokacije.Na njivu sa njim da sadi kukuruz.

Dejan

pre 4 godine

Zakon je jednak za sve pa i za njega.. Za svaku glupost koju bude napravio treba da odgovara imenom i prezimenom.. Vlast se nigde u svetu ne menja na ulici..

DragonLady

pre 4 godine

Šta drugo očekivati od onih koji svakim svojim potezom ruše rejting Srbiji, Boško misli da nešto može postići nasiljem, jer je svestan da svakim potezom propada sve više.

Pera

pre 4 godine

Da se ja pitam, poslao bi Buldozere ili Tenkove da ih sve ispeglaju a zatim da ih Pauk odnese zbog nepropisnog parkiranja pa neka blokiraju ulice u svom selu a ne u mom gradu

ilić

pre 4 godine

Definitivno je ovaj Obradović bolestan i nema mu pomoći.

mihajlo

pre 4 godine

Opozicija zna da na regularan način , izborima ne može da dođe na vlast, pa će verovatno da proba na nepopularne naćine, kao i u upadu u RTS, ali ni to im neće proći, SNS, sprema veliki miting, gde će se okupiti pristalice u veoma velikom broju da pokaže veličinu i snagu Vučićeve politike!!!

Mika

pre 4 godine

Vazno je samo ne podleci pritiscima i ne nasedati na provokacije,neka zatvore auto-put,samo ce jos vise navuci gnev naroda.

Nikola

pre 4 godine

Ovo postaje prava noćna mora, da li iko može da smiri ovu spodobu!

MrKamenjarac

pre 4 godine

Za blokiranje autoputa u Nemackoj kazna 3 godine zatvora bezuslovno i nekoliko dsetina hiljada novcane kazne.Pa nek onda blokira gospodin bahati.Ja nznam zasto to drzava tolerise;one jadne starc izbacuju iz sopstvenih stanova za bagatelne dugove za vodu.Za njih postoji zakon. SAD ST VI NA REDU DRAG VLASTI....

Marija

pre 4 godine

Obradovic izgleda da i drugo i nezna vec samo nemire jer tako se ne moze Srbija razviti i unaprediti jer to sto rade ustvari rade protiv Srbije i Srpskog naroda.

Nesa

pre 4 godine

Situacija na severu Kosmeta ce doci do usijanja, poklopice se sa Boskovom blokadom

Iki

pre 4 godine

Тако се понаша дете које није добило играчку коју жели,само што он није дете...

dule

pre 4 godine

Ko si bre ti Obradoviću da maltretiraš narod, kakva blokada, samo probaj

Nikola

pre 4 godine

Obradoviceva ovekovecena politika je politika bilo kog oblika nasilja ( fizicko, psihicko ,demoliranje, vešala..)

Nina

pre 4 godine

Toliko su nezreli za svoje godine. Ni deca se tako ne ponašaju.

Ana

pre 4 godine

Njihova politika se svodi na remecenje javnog reda i mira.

Stanko

pre 4 godine

Kakvi su ovo politicari? Oni će da blokiraju auto put? Kako da ne.. ugrozavaju gradjanima bezbednost.. ovo vise nema smisla.. Obradovic u zatvor treba da ide!!!!

Mucni glavom malo

pre 4 godine

To sto radis nije normalno,tebi je mesto u zatvoru jer radis protiv ovog naroda i pokusavas da izazoves nemire i krvoprolice.Zanima me sta bi ti radio sutra naprednjacima ako bi blokirali saobracajnice i na silu te skidali sa vlasti ?!

Milan

pre 4 godine

Njih trojica su stvarno spremni za Lazu. Kako nemaju ni malo srama, prave se ludi kao da se nista nije desilo. Ponasaju se kao razjareni bikovi, pa nije Srbija korida. Djilas, Obradovic i Jeremic imaju nesto zajednicki, imaju lepljive prste. To su svetski priznati kleptomani sa demencijom po potrebi.

Dejan

pre 4 godine

Boško nije fašista u smislu da mu je koncept borbe Mein Kampf. Uostalom kako objasniti to što su Dveri 10 godina bili u zgradi Patrijaršije pre nego što su postali stranka. Da nije onda SPC fašistička? On je malo izgubljen u prostoru i vremenu a i ruku na srce neki drugi faktori su doprineli da ga naprave onakvim kakvim ga vidimo. Najopasnije je nataložen jaz koji se akumulirao u njemu zbog kojeg je ubeđen da je na pravom putu a koji ga tera da pravi i takve radikalne korake kao što su ustanak i revolucija ne uzimajući u obzir moguće posledice koje mogu biti fatalne po sve.

Marko

pre 4 godine

Prvo u skupstinu da mu se oduzme poslanicki imunitet, na zapadu neki poslanicu su izgubili taj isti umunitet za dosta manje od toga. Primer je u Francuskoj, gde je Marin Lepen uduzet poslanicki imunitet jel na svoj twitter racun je ubacila sliku post-atentata u sali Bataklan gde vidjamo lesevi u krvi. Obradovicu treba pod hitnom ukinuti poslanicki imunitet i poslati pred sudom i naravno neka malo odlezi u zatvor, ako nastavalja svoju svoju nasilnicku politiku pretnjem ubistvom i nasiljem, osuditi ga na nekoliko godine zatvora. Ovaj covek je opasan, ne sto preti nego sto bi moglo zbog njega da ginu ljudi, njega neki ljudi sa spolja, van Srbije, pilotiraju, ovo je toliko providno da neko zelji Ukrajinski scenario u Srbiji.

Nadica

pre 4 godine

Svoje ideje neka sprovede braneci srpski narod , a ne unistavajuci ga.

Milos

pre 4 godine

Ovo vec izlazi iz okvira normalnog i odgovornog ponasanja.

Max

pre 4 godine

Tog Ma....a je trebalo odavno smestiti gde mu je mjesto a pogotovo poslje RTS a,dosta nam je vise takvih likova

Giša

pre 4 godine

Daj je.o vas on više sklonite ga saxulice.Zajebava cio narod.Zbog njega ispaštaju svi ostali dokle misli zaje.avat ovaj narod.Mater mu je.em fašističku.

Danijela Stojković Vučetić

pre 4 godine

Ja bih se saglasila sa svim komentarima u kojima napadaju Đilasovce!

Aleksandar Stojanović

pre 4 godine

Od koga su zaštićeni poslanici dali od naroda koji ih bira ili služe za prikrivanje kriminalne radnje to jest pljačkaju državu. Pitam se gde je većina i zakonodo telo to jest presednica skupštine , odbor za bezbednost sustvo i ostala nadležni organi koji imaju milionske plate a ne mogu da održe red u Otađžbini Srbiji . Pod hitno se treba zakazati sednica da nebi došlo du nedaj bože građanskog rata, Majo bolje spreći no da se leči, nedajte da ginu decaod zlikovaca koji jedva čekaju da predohitre građanski rat od napada Albanaca nad Srbima to je cilj EU i UN sa V.britanijom SAD, i Nemačkom i svi koji podržavaju šiptare a ima ih sa imunitetom, među pravnicima (sustvu) i među onima koji vole više novac no decu u Srbiji. Upotrebite sudije pa tužite zlikovce od prvog svetskog rata pa do danas to jest ako imate one sa diplomom pravnog fakulteta,a da se ne iživljavaju na sirotinju u Srbiji već da sude Zlikovcima.

SS

pre 4 godine

Nažalost i treba da vas zajebava kad nećete da mu skinete imunitet i onda da ga povučete za uši i da mu pokažete gde mu je mesto.

Sladjan

pre 4 godine

Naujbednije je to sto CE policija i drzava da to gleda i nece da reaguje.jer pravde nepostoji!!!!mogu djilasovci da rade sta hoce,jer nema zakona,a ja da nesto pogresno uradim odmah bi me strpali u ludnicu!!!!ovo je srbija

banko

pre 4 godine

Poželjno je da svoje patriotske sposobnosti iskaže kao rezervista na Kosovu i Metohiji ali neka ponese kamenu grudvu sa svete srpske zemlje koju je pokazivao u srpskom parlamentu. To će ga dodatno motivisati.

Helena

pre 4 godine

Ljudima je dosta politicara! Nek' se ukine rts preplata (ili smanji iznos) i neka se smanji preplata za fiksni telefon, mnogo je davati skoro 700 din mesecno i cena autobuske karte, oni koji placaju voze se u krcatom busu i stoje, dok sverceri zauzmu mesto i gledaju kroz prozor!

NS021

pre 4 godine

On zna da samo tako može da privuče pažnju a nije nikakav bitni faktor u ovoj državi.

Dan

pre 4 godine

Taman ga obesiti za mu*a na Gazeli kad ih je već toliko pustio. Ljakse se zaneo umilsio da je neko i nešto. Nije mi jasno ko može da ide za njim, koliko god da ne podnosim ovog umišljenog tita blam bi me bio da stanem iza čivavice boškića !!!

neko

pre 4 godine

"Nervoza raste" Jedina istina u celom tekstu, sta je prpa? :D Bosko vam drma biracko telo? Te sve zatucane koji reaguju na silu, a koji cine pola vaseg birackog tela ce Bosko da pokupi, jer vi 6 godina nista niste uradili. Nego vi sto pisete komentare, razmisljajte o buducnosti, finansirajte sebi ruski. Kad ovaj zavrsi, a brzo ce, eno brat Putin ima iste takve farme za komentare, mozda tamo nadjete posao.

Djekson

pre 4 godine

Ala cemo snositi posledice kao narod Svima ce se debelo naplacivati šetnje i blokade a bili ucesnici ili ne Naravno ne sad ali kasnije ce nam se obiti o glavi

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija