• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

03.04.2019

19:24

SRPSKA OPOZICIJA SVE LUĐA I OPASNIJA! ŠIPTARSKA POSLA! Đilas i Boško šalju žene i decu da napadnu Pink!

Politika

SRPSKA OPOZICIJA SVE LUĐA I OPASNIJA! ŠIPTARSKA POSLA! Đilas i Boško šalju žene i decu da napadnu Pink!

Podeli vest

Na protestu ispred zgrade TV Pink u prve redove ispred demonstranata isturiće decu sa majkama! Plan im je da se tako zaštićeni ženama i decom dokopaju studija i prekinu program!

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović došli su na monstruoznu ideju da u subotu, na protestu ispred zgrade TV Pink, u prve redove ispred demonstranata isture malu decu sa njihovim majkama! Plan im je da se tako zaštićeni decom i ženama dokopaju studija i prekinu program!

Ovu informaciju, osim izvora Informera, potvrdio je i vlasnik Pinka Željko Mitrović, koji je na Tviteru upozorio šefove opozicije da im podli plan neće proći. Manir isturanja žena i dece u prve redove nije viđen na ovim prostorima još od šiptarskih demonstracija na Kosovu devedesetih godina. Kasnije su i zločinci iz OVK u svojim akcijama često koristili žene i decu kao živi štit!

Dve bitange

Željko Mitrović upozorio je juče Đilasa i Obradovića da i ne pokušavaju da nasilno upadnu u Pink kao što su pre tri nedelje uradili na RTS.

"Dosetile se ove dve bitange da Đilasov lopovluk i Boškićevo prebijanje mojih novinarki zakamufliraju u subotu ispred Pinka ženama i decom u prvom redu! Za žene i decu biće i cveće i posluženje i 'zvezdice' ('Pinkove zvezdice'), a za ove dve kukavičke vucibatine samo poruka: Brate, ja vam nisam Bujke", napisao je Mitrović na Tviteru.

I DEA BI DA BRANI PINK 

Željko Mitrović je posetio voditeljku TV Pink Deu Đurđević u bolnici, gde se ona oporavlja posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je zamalo ostala bez ruke.

"Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao. Jedva je ubedih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša", napisao je Željko uz fotografiju koju je objavio na Tviteru.

I dok se Đilas i Obradović juče ovim povodom nisu oglašavali, poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da celu tu idiotariju sa protestom ispred zgrade Pinka vidi kao posledicu toga što je Boško Obradović preuzeo glavnu komandu nad opozicijom i protestima.

- To je još jedan u nizu očajničkih poteza koje vuku ne bi li izazivali incidente. TV Pink je privatna televizija i ne mogu a da se ne zapitam šta je sledeće?! Hoće li svakome ko ne misli kao Đilas i Boško dolaziti ispred posla ili stana da protestuju? Iskreno se nadam da će se predomisliti, jer država neće tolerisati nikakve incidente i nasilje. Koliko god se trudili da izazovu haos, neće im to poći za rukom - primećuje Marković.

Ne podnosi istinu

Konačno, direktorka Studija B Ivana Vučićević kaže da je od Đilasa više ništa ne čudi.

- Prvo su Đilas, Jeremić i Obradović nahuškali mlade ljude da divljaju na RTS, a onda podvili repove i pobegli. Sada bi, kao prave kukavice, da ispred Pinka stave žene i decu, kako bi se skrivali iza njih, dok na televiziju bacaju kamenje ili nešto gore. Da li je to ideja? - pita se Vučićevićeva i dodaje da su mediji u Srbiji danas, u odnosu na Đilasovo vreme, primer slobode:

- Đilas to ne može da podnese. Spremnost na nasilje, pretnje gašenjem televizija i oduzimanjem frekvencija i pretnje hapšenjem urednika i vlasnika medija jeste upozorenje svim građanima kako će izgledati Srbija ako Đilas ostvari svoj naum. Na njegovu žalost, taj film neće gledati - zaključuje ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 5 godina

DA LI POSTOJI MAJKA KOJA ĆE OVO DA PRIHVATI I URADI?

Marija

pre 5 godina

Najostrije osuđujem nasilje. Velika je sramota to što su smislili. Takvi ljudi kao što su Obradović i ekipa trebalo bi da se odsele iz Srbije, a ne da pokušavaju da dodju na vlast. Bednici.

nikola

pre 5 godina

Tuzilastmo mora reagovati, uhapsiti ljude koji najavljuju nasilje!!!!

star

pre 5 godina

Veoma mizeran plan lidera opozicije da se zaštićeni ženama i decom dokopaju studija i prekinu program TV Pinka, šta njih briga za ljudske živote, važno je da ispune svoje ciljeve.

Sanja

pre 5 godina

Ovi protesti govore koliku podrsku ima opozicija.

aca

pre 5 godina

Opozicija samo misli na nasilje i haos, oni nemaju zdravu politiku za Srbiju!

Vodolija

pre 5 godina

Prljav plan kukavica i ološa, da guraju decu u prvom redu.Pa kada su toliko hrabroi neka stanu oni u prvi red.

mikii

pre 5 godina

Sramota je što je opozicija ustvari mala ispostava šiptara!

Luna

pre 5 godina

Njihova namera je da zakamufliraju u subotu ispred Pinka ženama i decom u prvom redu sva svoja nedela ali narod nije lud,vidi sve!Nece im to poci za rukom!Evidentno je ko ima apsolutnu podrsku naroda a to je predsednik Vucic.

Ljuba

pre 5 godina

Ova opozicija Đilasa, Obradovića, Jeremića....nije svesna svoje nesvesti. Potonuli su.

Ana

pre 5 godina

Opozicija ne bira sredstva kako bi dosla na vlast.

Milena

pre 5 godina

Nasilni lideri opozicije neće uspeti ono što su naumili, nemaju pravo nikome da upadaju na televiziju i da vrše nasilje, da maltretiraju narod.

Milena

pre 5 godina

Nasilni lideri opozicije neće uspeti ono što su naumili, nemaju pravo nikome da upadaju na televiziju i da vrše nasilje, da maltretiraju narod.

Sara

pre 5 godina

Ni jedan normalan covek ne bi slao ljude da upadaju na privatan posed, to sto salje zene i decu na Pink dovoljno govori o tome koliko su Bosko i Djilas nemilosrdni u borbi za otimanje vlasti.

Miloš

pre 5 godina

Tako su radili i ispred RTS-a i to pokazuje ne pravi način da su hrabri samo na rečima!

Darija

pre 5 godina

Tacno su Djilas i kompanija saradnici Siptara ovo sto rade to niko normalan ne bi radio svom narodu i drzavi. Dokle su dosli da guraju zene i zloupotrebljavaju decu u svojim prljavim poslovima. Na kraju ce deca biti kriva za sve njihove ispade. Ovo je stvarno cirkus sta oni rade.

sasa

pre 5 godina

Opozicija igra prljavo , ali ni to nece dugo trajati.

Jelica

pre 5 godina

Ocigledno da im nista nije sveto i ne prezaju ni od cega..sto oni ne stanu u prve redove

Ena

pre 5 godina

Nadam se da ce pripadnici MUP-a spreciti bilo kakvo nasilje koje najavljuju.

mira

pre 5 godina

Ponasanje opozicije polako prerasta u bolest i daleko je od politike. Mesati zene i decu u njihove prljave igre je dno dna. Imaju malu podrsku naroda, sto je i evidentno pa ne znaju sta ce od sebe nego da unose nemir svuda.

Mima

pre 5 godina

Od njih nešto pametnije nismo ni mogli očekivati.

caca

pre 5 godina

Da li njihovom ludilu ima kraja????Bolje da idu da se lece!!!

Mrvica

pre 5 godina

Oni su obicne kukavice koji bi po svaku cenu da se domognu vlasti, pa cak i da zene i decu puste u "vatru"

Mila

pre 5 godina

Sve same ludorije od ove opozicije, stvarno su krajnje nenormalni.

SasaRu

pre 5 godina

Svaki miting opozicije nosi neki rizik i opasnost od incidenata ili većih sukoba. Zakon je na strani pristojnih građana Srbije i niko im to pravo nemože uskratiti.

Milena

pre 5 godina

Bez uvrede ali sve ovo sta radi opozicija je za ozbiljno medicinsko posmatranje

boba

pre 5 godina

Opozicija preti i najavljuje haos, a od njih se nista drugo ni ne ocekuje!

AleksMache

pre 5 godina

Verovatno imaju dobar primer na koga se ugledaju! Sramota!

Aca

pre 5 godina

Sami se otkrivaju kakvi bi bili kada bi oni bili na vlasti.

Miloš

pre 5 godina

Kako ih nije sramota da više promovišu nasilje?

Nadica

pre 5 godina

Kukavice koje se kriju iza zena nisu dostojni ni pomena.

Milovan

pre 5 godina

Opozicija je stvarno potpuno obolela. Ovakve divljake ne pamti ni srpska ulica, a tek ne pamti srpska politika!

Andjela

pre 5 godina

Sta reci za Djilasa i Jeremica? Prevaranti i lopovi!

Iki

pre 5 godina

Хоће да пошаљу најјаче између себе?! Слепци!

hana

pre 5 godina

Sto pre ih pohapsiti da ne bi doveli do gradjanskog rata

Borko

pre 5 godina

Ne znaju idioti sta ce sa sobom od dosade, pa ajde da naprave neki haos, da malo poremete napredak Srbije.

sanja

pre 5 godina

Stvarno vise ova opozicija nije pri sebi , ko ste vi vise da remetite red u drzavi , treba vas pohapsiti.Imali ste vremena dok ste ili na vlasti a tada smo videli kako ste unitili zemlju i napunili svoje dzepove , sta vise hocete od naroda. Pokazali ste da ste najveci manijaci i nasilnici.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija