• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2019

01:30

GORAN VESIĆ U EMISIJI PRAVAC TV PINK: SzS nema politiku, jedino što imaju je nasilje!

Politika

GORAN VESIĆ U EMISIJI PRAVAC TV PINK: SzS nema politiku, jedino što imaju je nasilje!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je politika Saveza za Srbiju politika nasilja, nasilja nad ženama, političkim protivnicima i novinarima

Vesić se u emisiji Pravac na tv Pink3 osvrnuo na proteste koji su održani u nedelju na Terazijama, kada su pripadnici SzS zaustavili saobraćaj, pešake i nikom nisu dozvolili da prođe.

- U nedelju je gospodin Bastać koji je, nažalost, predsednik jedne gradske opštine, opštine Stari grad, koji se ponaša kao huligan, zajedno sa Jeremićevom strankom, sa Nikolom Jovanovićem, blokirao Kolarčevu ulicu, odnosno Terazije. Oni su postavili džakove industrijske soli- podsetio je Vesić i dodao da je to so koju Skupština grada besplatno daje gradskim opštinama, kako bi tu so podelili građanima.

- Pošto to dajemo gradskim opštinama, oni umesto da su podelili tu so građanima, koji su to mogli da bace ispred svojih ulaza kada je bio led, oni su tu so ukrali od građana- kazao je Vesić.

Foto: printscreen

 

Kako dodaje, pomenuti su so sačuvali za svoj performans u kojem su so koju su dobili besplatno od Grada upotrebili za barikade.

- Zaustavili su saobraćaj, zaustavili su pešake, nikom nisu dozvolili da prođe, a to su sve uradili bez ikakve najave, uradili su bez prijave policiji i zbog toga su dobili krivične prijave, jer tako ne može da se ponaša niko u gradu. Niko ne sme bahato da se ponaša, da zaustavlja saobraćaj kad mu padne na pamet. To je još jedan dokaz kako izgleda njihova politika-naveo je Vesić.

Zamenik gradonačelnika rekao je da je Bastać protestovao protiv uređenja Trga republike i da nigde na svetu nema toga da se neko buni protiv radova.

- Oni se protive tome da glavni trg u Beogradu bude sređen. To je ekipa ljudi koje predvodi izvesni Rakić koji je član Demokratske stranke, koji je sa Pravnog fakulteta i najbolji drug Balše Božovića, onog koji protestuje jer džipom neće moći da se dođe ispred njegovog kafića - rekao je Vesić.

Foto: printscreen

 


Prema njegovim rečima, Savez za Srbiju nema politiku i jedino što imaju je nasilje.

- Imaju nasilje nad ženama, nasilje nad političkim protivnicima, nasilje nad novinarima. Nasilje nad svakim ko ne misli kao oni. Ako novinari ne izveštavaju kako oni žele, onda oni upadnu motornom testerom u RTS. Za njih je dobro novinarstvo kada se izveštava kako oni žele. Ili najave da će da napadnu televiziju Pink- ocenio je Vesić i dodao da privatni mediji imaju pravo na politički stav.

Vesić kaže i da SzS ne interesuje što bi protestom ispred TV Pink bio blokiran deo grada sa najviše bolnica.

- Njihova politika je što gore to bolje. Oni misle da ako bude gore u Srbiji, da će njima biti bolje. Zato oni prete stranim investitorima. Zato pokušavaju da zaustave radove. To je jedna politika koja je potpuno suluda- zaključio je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Gorane Vesiću,dobićeš Ti poziv da dođeš u moje beogradsko selo da na skupu meštana objasniš GDE JE OBEĆANA KANALIZACIJA? Ja ću da vodim sastanak kao neki faktor SNS pa ću te upozoriti da mnogo ne palamudiš? Spomeneš li samo jednom Đilasa isteraću te sa skupa!Od deset reči koje progovoriš OSAM SU ĐILAS PA ĐILAS? ... Beogradsko selo nema kanalizaciju? I vi iz Informera da ovo objavite jer neću da crvenim zbog toga što sam neki faktor u SNS! ... Beogradsko selo nema kanalizaciju?

Mikica

pre 5 godina

Ti nesreco.U januaru na opstini S.venac nije bilo soli dda se pospe ispred zgrada.UNISTIO SI GRAD.

Lela

pre 5 godina

Tacno tako.Jedini program opozicije je nasilje i mrznja....

Rade

pre 5 godina

Kakva politika opozicija poziva stalno narod na nasilje, pa nisu svi nasilnici kao oni, lopurde i batinasi.

star

pre 5 godina

Savez za pljačku i silovanje Srbije nikada nije ni imalo plan i program za naše građane, več im se svaki plan svodio kako da isprazne punu državnu kasu.

Marija

pre 5 godina

Nasilje nikad ne sme da bude rešenje. Oni koji bi da dodju na vlast nasiljem bolje i da ne pokušavaju.

Luna

pre 5 godina

Glavni adut SzS su mahinacije,malverzacije i poziv na agresiju...da nije zalosno bilo bi smesno!

Vodolija

pre 5 godina

Za nasilje, pretnje, testere , vešala i ucene , neće niko ni glaati na izborima.

kalina

pre 5 godina

Narod ne zeli politiku nasilja i nikada nece podrzati ove nasilnike iz opozicije

katarina

pre 5 godina

Nisam neki veliki obozavalac Vesica ali covek sve sto je rekao potpuno u pravu! Ovo sto nam opozicja servira samo je vracanje na onaj vandalizam pred Skupstinom,na paljenja,unistavanja,nasilje i sve ono lose sto je pratilo devedesete!

Tea

pre 5 godina

Bas tako...sve sto znaju je nasilje I vandalizam...

dada

pre 5 godina

Oni jedino znaju za sirenje mrznje, nasilje i bahato ponasanje

Sandra

pre 5 godina

Tačno je da Savez za Srbiju uopšte nema plan niti brinu o građanima Srbije.

Marko

pre 5 godina

Nasilje i iživljavanje nad nedužnim gradjanima postalo je zaštitni znak opozicije!

Mima

pre 5 godina

Ne treba se obazirati puno na opoziciju, vlast ima politiku koju narod podržava i tim putem treba da ide.

Aca

pre 5 godina

Sve sto je dobro za Bg, njima ne valja, samo bi da unistavaju i da napadaju sto im ne odgovara.

Jessy

pre 5 godina

Oni samo i umeju da se tako ponašaju. Nasilnici!

caca

pre 5 godina

Njihova glavna politika i jeste nasilje,lazi,lopovluk,bahatost,....to su karakteristike po kojima se oni jedino prepoznaju!!!

Mrvica

pre 5 godina

Oni ni nemaju ni politicki program i ideje. Jedino sto imaju je plan unazaditi drzavu i izazvati haos

Darko

pre 5 godina

Bez uvrede ali sve ovo sta radi opozicija je za ozbiljno medicinsko posmatranje

Kristina

pre 5 godina

Tako je i ovakvi nikada nece postici cilj za koji se muce da dobiju.

Iki

pre 5 godina

Њих ће мржња уништити,ништа им добро није сем власти и новца!

Misko

pre 5 godina

Oni bi volel da imaju neku dobru politicku ideju, ali nisu kapaciteti ni da je smisle, a jos manje da je sprovedu.

sanja

pre 5 godina

Opozicija je do sada pokazala samo nasilje i bahato ponasanje a sa nasom drzavom ne trebaju takvi da vladaju.I oni koji podrzavaju opozciju isti su nasilnici kao i oni.

rina

pre 5 godina

Nikako da se opameti opozicija... Nema nista od nasilja i takvog ponasanja!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija