• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

04.04.2019

12:43

GRADSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE: Nadležni da spreče svakodnevni teror lidera SzS!

Politika

GRADSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE: Nadležni da spreče svakodnevni teror lidera SzS!

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke najoštrije danas je osudio novu salvu nasilja, kako kažu, "fašiste Obradovića i lopova Ðilasa i Jeremića" i povzali nadležne da što hitnije reaguju i spreče svakodnevni teror lider Saveza za Srbiju nad ženama

- Beograđani treba da znaju da su nasilnici iz SzS pokušali da upadnu u Skupštinu grada, prilikom čega su povređene dve starije žene, koje su u tom momentu prisustvovale Savetu za rodnu ravnopravnost - navodi se u saopštenju SNS.

Građani su, kažu, još jednom na delu imali prilike da vide fašiste, nasilnike i siledžijstvo.

"I zato pozivamo nadležne državne organe da reaguju što hitnije i da spreče svakodnevni teror Ðilasa, Jeremića i Obradovića nad ženama"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

To je stvar koja je trebala ranije da se uradi. Da nadlezni organi kazne opoziciju za ovakve korake koje prave. Sad su se osilili zato sto niko ne reaguje na to, pustaju ih da rade sta hoce!

Sandra

pre 5 godina

I ja se nadam da ce nadlezni reagovati,ovo njihovo nasilje je preslo svaku meru.Od vredjanja i pozivanja na linc i silovanje,sad su presli na dela.Vandalizam,divljastvo i nasilnistvo je njihovo obelezje.Ljudima je vise muka od manijaka iz opozicije.

Nikola

pre 5 godina

MUP mora reagovati i sprečiti nasilje sledbenika SZS.

Milance

pre 5 godina

Opozicija sprovodi teror nad nasom drzavom i narodom, ovo ne vodi nicemu. Treba da odgovaraju za svoja zlodela.

star

pre 5 godina

Naša najbolja stranka u Srbiji je uputila apel nadležnim službama da spreče na bilo koji način teror u režiji pripadnika opozicije.

Goran

pre 5 godina

Svaki prekrsaj ima svoju sankciju i neka zakon bude sproveden, da se ovome vec jednom stane na put.

Maja

pre 5 godina

Bosko je vec zakucao nasilnicki na svacija vrata pokusajem da upadne u skupstinu.I upao uz svesrdnu pomoc Americke ambasade.Danas placamo cenu ovakvih ispada.

Veca

pre 5 godina

Tako je! Puna podrska nasoj policiji i svim institucijama u sprecavanju ovog nasilja!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija