• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2019

15:09

BEČIĆ: U ovoj zemlji nasilnici i fašisti nisu dobrodošli!

Politika

BEČIĆ: U ovoj zemlji nasilnici i fašisti nisu dobrodošli!

Podeli vest

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić danas je, povodom pokušaja upada funkcionera SZS u Skupštinu grada Beograda, pozvao državne organe da, kako kaže, rade svoj posao

 

- Pozivam sve državne organe i tužilaštvo da rade svoj posao i stanu u odbranu osnovnih sloboda građana Srbije, koje ugrožava gomila nasilnika i siledžija predvođena Boškom Obradovićem - naveo je Bečić u pisanoj izjavu.

On je ocenio i da je nedopustivo i skandalozno dovoditi zaposlene u državnoj i gradskoj upravi u situaciju "da se sami brane i da sami štite svoje institucije".

- Još je skandaloznije fizički napadati i zlostavljati žene, ukoliko imate bilo kakve pretenzije da postanete značajna politička figura u Srbiji. U ovoj zemlji nasilnici i fašisti nisu dobrodošli - rekao je Bečić.

On je dodao da je Srbija demokratska zemlja u kojoj se vlast dobija na demokratskim izborima, a ne na ulici, nasiljem, "a ponajmanje nasrtanjem na žene i pretnjama ženama".

- Sada je jasno da za Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića ne postoji alternativa, osim mržnje prema predsedniku Aleksandru Vučiću, nestabilnosti i nasilja - smatra Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
odmetnik

pre 5 godina

Stop nasilju nad vecinskom Srbijom od strane opozicije.

star

pre 5 godina

Uopšte je nedopustivo i skandalozno dovoditi zaposlene u državnoj i gradskoj upravi u situaciju da se sami brane i da sami štite svoje institucije, ali u svakom slučaju svaka čast ovim ženama što su odbranile skupštinu grada.

Ja

pre 5 godina

Gospodine Bečiću, fašizam je način Vučićeve vladavine a državni organi koje pozivate da reaguju su deo tog sistema. Zato i ne reaguju.

Mirjana

pre 5 godina

Nasilju nema mesta ni u jednoj zemlji, nasilje mora da se sankcionise i da svi gradjani mirno zive

gole

pre 5 godina

Srbija je demokratski zemlja i dok je takva nasilnici i lopovi više neće vladati

gagat

pre 5 godina

Bilo su na vlasti 12 godina, znamo odlično šta su radili. Jedva čekam izbore kako bi narod pokazao gde im je mesto

Neven Zukovic

pre 5 godina

Sramota opozicija se ponasa kao neki teroristi unistavaju i maltretiraju ljude po gradu.Bolje bi im bilo da nesto korisno urade.

markopetrovic

pre 5 godina

Oni su svoje rekli na poslednjim izborima ko su i sta su

markopetrovic

pre 5 godina

Oni su svoje rekli na poslednjim izborima ko su i sta su

Veca

pre 5 godina

Tako je! Puna podrska nasoj policiji i svim institucijama u sprecavanju ovog nasilja!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija