• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2019

13:11

VUČIĆ: Pomerićemo skup u Novom Sadu na 11. april

Politika

VUČIĆ: Pomerićemo skup u Novom Sadu na 11. april

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će skup, koji je u okviru kampanje "Budućnost Srbija" u Novom Sadu bio planiran za 12. april za kada je i opozicija predvidela svoj skup na istom mestu, biti održan dan ranije, 11. aprila

Na pitanje novinara da li je prihvatio molbu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da zbog najave organizatora protesta "1 od 5 miliona" da takođe 12. aprila organizuju skup, pomeri okupljanje svojih pristalica za drugi dan, Vučić kaže:

- Mislite ''1 od 600'' odnosno "1 od 583" - rekao je Vučić, aludirajući na to se drastično smanjuje broj pristalica protesta.

On je rekao da opozicija nikome nije prijavila taj skup.

- Pošto su oni jaki, a mi slabi mi ćemo se okupiti u četvtak 11. aprila oko 18 sati. Tada valjda nema "1 od 583". Razgovaraćemo sa narodom, biće i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić - rekao je on.

LEX SPECIALIS ZA "ŠVAJCARCE"! Predsednik Vučić najavio brzo rešenje za građane zadužene u CHF!

Najavio je da će sutra posetiti Braničevski okrug, a Južnobački okrug čiji je Novi Sad administrativni centar ponovo će, kako je rekao, obilaziti 13. aprila.

- Da ničija prava ne povredimo, da pustimo sve, da ih čuvamo kao malo vode na dlanu, mislim da je to fer i demokratski. Nama je teško da četvrtkom skupimo 400 ljudi, ali videćemo - rekao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ena

pre 5 godina

S obzirom da opozicija podrzava i insistira na nasilnickom ponasanju, ovakva odluka je dobra.

Matija

pre 5 godina

Pametniji popusta, uvek. Predsednik zeli da izbegne bilo kakav haos koji moze opozicija da mu priredi, i da zastiti svoje pristalice koje ce tog dana izaci u velikom broju da ga podrze.

Rex

pre 5 godina

Pozdrav za sprečavanje bilo kakve vrste konflikata!

sara

pre 5 godina

Presednik ne želi da se sukobe građani, jer nasilnici iz SZS će pokušati da isprovocirsju incidente, bolje što skup pomeren.

Bilja

pre 5 godina

Pametna odluka,nema potreba da se stvara jos veca tenzija.

Milasin

pre 5 godina

Vučić zna šta radi i šta je najbolje da ne dođe do sukoba

Olga

pre 5 godina

Ocekujemo veliki skup i dogadjaj kakav predsednik i zasluzuje a i narod da ga cuje i vidi!

caca

pre 5 godina

Pametan uvek popusti!!!!Tako se izbegavaju sukobi!!!

caca

pre 5 godina

Pametan uvek popusti!!!!Tako se izbegavaju sukobi!!!

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija