• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2019

19:47

(FOTO/VIDEO) STOP NASILJU, SAMO LJUBAV! DJ Žex i zaposleni na TV Pink poslali jasnu poruku!

Politika

(FOTO/VIDEO) STOP NASILJU, SAMO LJUBAV! DJ Žex i zaposleni na TV Pink poslali jasnu poruku!

Podeli vest

Jasnom porukom "Stop nasilju, samo ljubav", uz muziku i posluženje, Željko Mitrović se kao dobar domaćin na svojoj imovini - televiziji Pink, spremio da dočeka najavljene protestante, ispred zgrade najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, koja tu poziciju neprikosnoveno drži već 25 godina

Sa terase svog kabineta je DJ Žeks, kako je odlučio da se danas predstavlja, uzvratio je pazljivo odabranim muzičkim miksom. Ispred zgrade je postavljeno cveće, ali i jasne poruke liderima “Saveza za Srbiju”. Istaknuti su transparenti “Boško, Gocu ti nećemo oprostiti" i "Nikad više Goca Uzelac", ali i jedan transparent upućen je i Draganu Đilasu, sa kojim Željko Mitrović nema politički problem, već kako vlasnik ružičaste televizije kaže: "Đilas je ovu televiziju opljačkao". U tom maniru, poruka glasi: "Điki, vrati nam pare", a potpisnici su zaposleni TV Pink.

Foto: Informer

"Stop nasilju, samo ljubav" je krilatica koja je Željku Mitroviću bila vodilja u organizaciji ovakvog odgovora na proteste ispred njegove televizije, zbog čega je upravo ovaj transparent bio postavljen na terasi, na kojoj je bio pozicioniran njegov di-džej pult. Poučen iskustvom kada su protestanti nasilno upali u zgradu Radio-televizije Srbije, Željko je rečenicom "Stop nasilju, samo ljubav", ali i organizovanim zabavnim programom za radnike na televiziji, kao i za učesnike protesta, želeo da pokaže da se nasilnim putem ništa ne može postići i da će na takve napade uvek odgovarati muzikom i nenasilno.

Na ovaj način, Željko Mitrović i zaposleni na TV Pink su simbolično ukazali na to da nikada više ne sme da se ponovi takav vid nasilja nad novinarima i novinarkama, ne samo TV Pink, već svih medija.

Zahvaljujući ovakvom pristupu Željka Mitrovića, i odličnom programu koji je ponudio ne samo zaposlenima, već i protestantima i pristalicama "Saveza za Srbiju", današnja žurka će se verovatno odužiti dugo u noć. Na kraju se samo pitamo da li će nakon današnjeg uspešnog di-džej seta, vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink razmisliti o usavršavanju u ovoj profesiji i da li ćemo ponovo imati priliku da čujemo di-džej Žeksa za pultom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovica

pre 5 godina

Ne sme se dozvoliti bilo kakvo novo nasilje nad medijima.

Mirjana

pre 5 godina

Stop nasilju i danas i zauvek, nasilju nije mesto medju ljudima

Marija

pre 5 godina

Bravo za TV pink! Ljubav ima jacu snagu od mrznje uvek!

Tijana

pre 5 godina

Zaustavicemo mi njih i nastaviti bez spoticanja .

Biljana

pre 5 godina

Kukavice su odustale od napada na TV Pink a Zeljko Mitrovic im je jos jednom dokazao da mu nisu dorasli. Takozvani predstavnici opozicije imaju hrabrosti samo da napadaju zene i starije ljude.

mimi

pre 5 godina

ma opozicija se opredelila za divljanje i nerede to je ocigledno drugo im nije vazno niti ihg je briga sta ko misli,ocigledno da ovo sve neko debelo placa

XXL

pre 5 godina

Al' ga ispališe, džabe bio na terasi svog zdanja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija