• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.04.2019

20:51

MILENA IVANOVIĆ OSUDILA PONAŠANJE OPOZICIJE: Lideri SZS zloupotrebljavaju Oliverov lik i delo!

Politika

MILENA IVANOVIĆ OSUDILA PONAŠANJE OPOZICIJE: Lideri SZS zloupotrebljavaju Oliverov lik i delo!

Podeli vest

Udovica Olivera Ivanovića, lidera SDP koji je mučki ubijen 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici osudila je današnje ponašanje lidera opozicije koji su nosili Oliverovu sliku i položili venac ispred TV Pink, rekavši da je strašno što se nastavlja zloupotreba njegovog lika i dela

Pristalice Saveza za Srbiju najavile su za danas, na godišnjicu bombardovanja Beograda od strane nacista, upad u zgradu Televizije Pink na Dedinju. Čelnici i zaposleni na ovoj televiziji, kao pravi domaćini, dočekali su Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Boška Stefanovića muzikom, pićem i dobrom energijom. 

Ova četvorica su, za uzvrat, doneli novinarima venac, simbolično na taj način sahranjujući ovu profesiju. 

Foto: ATA Images

Supruga tragično nastradalog Olivera Ivanovića, Milena, gostovala je u jednosatnoj specijalnoj emisiji na TV Pink dok je "četvorka iz pakla" ispred, na trotoaru, polagala venac sa slikom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP. 

(FOTO/VIDEO) UPRPILI SE! Raskol u SzS, Đilas i Jeremić bi da odustanu od protesta, Boško bi da pravi sra*a!

 

Ivanovićeva je osudila ponašanje pojedinih lidera opozicije koji su nosili sliku njenog supruga i polagali venac ispred zgrade televizije, rekavši da je strašno što se nastavlja zloupotreba njegovog lika i dela.

- Ovo doživljavam kao uvredu i smatram da se pravda i istina traže na drugačiji način – ocenila je Ivanovićeva.

Ona je poručila da ovo nije pravi način na koji se dolazi do istinine i da ovako odmažu da se do nje uopšte dođe.

Foto: Printscreen TV Pink

Milena Ivanović je rekla da to što je SzS danas radio, nije način da se dođe do istine. 

- Odmažu svima nama koji želimo do istine da dođemo, nije u redu, treba da postave crvene linije preko kojih se ne ide. Mi od početka nemamo informacije sem raznoraznih spekulacija, svi mi da se angažujemo i dođemo do istine, možda i gora situacija od onoga što se Oliveru desilo je ta što se zloupotrebljava Oliver i što se onemogućava da se dođe do istine - kaže Ivanovićeva.

Kaže da to što rade nije način da se do istine dođe, te da ni ne misle na Olivera, već na sebe. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Svi oni daju sebi za pravo da govore koliko su ga voleli i poštovali. Evo i danas sam doživela niz uvreda na svoj račun, ali to mene neće da spreči da dođem do istine, neće me sprečiti da pronađem onog ko je mom Bogdanu oduzeo oca. Ja govorim samo istinu i to dugujem Oliveru i svom sinu - kaže Ivanovićeva. 

(VIDEO) KAO GUSKE U MAGLI - NE ZNAJU ŠTA ĆE SA SOBOM! Pristalice Saveza za Srbiju umesto ispred Pinka, došli pred Vladu Srbije! JEREMIĆ, ĐILAS I OBRADOVIĆ VEĆAJU ŠTA DA RADE!

 

Kako kaže, bila je uz svog muža u najtežim godinama. 

- Svačije je pravo da dođe na grob i to je u redu, ali ne možete mene da slažete, zato što sam sa Oliverom bila u najtežim godinama njegovog života i znam šta mu se sve dešavalo i kada je izašao iz zatvora i kada se kandidovao - kaže ona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivana

pre 5 godina

Ova zena nije zasluzila da ovi nasilnici koriste njenog mrtvog muza u svojim zlodelima.

Iki

pre 5 godina

Како их није срамота!? Користе се туђом несрећом и патњом!!!

Ivana

pre 5 godina

Opoziciji nista nije sveto. Zloupotrebljavaju i mrtve i zive.

Nale

pre 5 godina

Nisu mu zeleli dobro za zivota,pa ga i sada ne ostavljaju da pociva u miru.

Lazni Bot

pre 5 godina

Kakav vikend doterala se prvo na Pink pa u provod

mimi

pre 5 godina

ovo treba pustati ljudima da vide sta se radi po beogradu,ovi ili nisu normalni ili to neko debelo finansira,sve to ima da im se olupa oglavu,treba ostrije reagovati i u skladu sa zakonom

ognjen

pre 5 godina

Bilo bi pristojno da su tražili odobrenje porodice za ovakve postupke.

Aca

pre 5 godina

Pa Djiki i njegovi poltroni se sluze svim i svacum.. Nista im nije sveto, umesto obraza i duse imaju djon!

007

pre 5 godina

Tako je Milena.Sram ih bilo na sve su spremni da bi se docepali vlasti.

aleksandarpuskin

pre 5 godina

Vec odavno znamo da demokratama nista vise nije sveto, osim novca, pa su zbog toga spremni gaziti i preko zivih i preko mrtvih.

Dejan

pre 5 godina

Opoziciji nije do Olivera oni samo sebe na sebe misle.

istina

pre 5 godina

Sarapa i ona dva glupantropa. Ova bestidnica nikakao da se urazumi i skloni iz javnosti l,epo joj da pokazuje grudi (sise).

Miodrag Jovanović

pre 5 godina

Jedno pitanje za gospođu, ko je ubio Olivera? Ko je naručio, ko je pravio spotove...

Vlado

pre 5 godina

Žao mi je, Oliver nije uspio da uvidi nemjerljivu razliku u kvalitetu njegove prve dostojanstvene supruge i ove druge starlete koja ne bira sredstva da se svakodnevno slika.

istina

pre 5 godina

Kao prvo ona nije ivanovic a kao drugo ona radi kod ljudi koji su odgovorni za to sto se oliveru desilo a i gostuje na pinku koji je zajedno sa ovima iz vlasti crtao metu na oliveru zar to nije licemerje

Glas Razuma

pre 5 godina

Tacno bih je otresao kao mace muskatlu :D

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija