• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.04.2019

21:24

VULIN OSUDIO DIVLJANJE OPOZICIJE U BEOGRADU:  Đilas, Obradović i Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju!

Politika

VULIN OSUDIO DIVLJANJE OPOZICIJE U BEOGRADU: Đilas, Obradović i Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Dragan Ðilas, Boško Obradović i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zloupotrebljavaju demokratiju

- To su ljudi koji skandiraju da se leči čovek, mislim na Aleksandra Vučića, koji gradi Beograd, koji otvara nova radna mesta...On treba da se leči? - upitao je Vulin.

Vulin kaže da se na protestima ne radi o iznošenju političkog mišljenja, već o vređanju.

Smatra da Ministarstvo unutrašnjih poslova, ministar Nebojša Stefanović i predsednik Aleksandar Vučiću zaslužuju čestitke zbog uzdržanosti, i "što uspevaju da sačuvaju mir, jer ovi na ulici upravo i traže reakciju policije". 

(VIDEO) ĐILAS I BOŠKO SU NAJVEĆI HULIGANI! Pogledajte kako lideri opozicije ČUPAJU SAOBRAĆAJNI ZNAK! ONI SU SPREMNI DA SVE SRUŠE, SAMO DA DOĐU NA VLAST!

- Je l' to ta kultura dijaloga? Sa njima treba da razgovaramo? Na koju temu? Da vidimo tog domaćina u Srbiji koji bi voleo da mu ovakvi gosti dođu na slavu. . .  - rekao je Vulin komentarišući rušenje ograde gradilišta na Trgu Republike. 

- Danas je 6. april, nijedan Beograđanin ne može da zaboravi da je na taj dan Beograd bio ubijan 1941. godine. Nemojte da Srbi ruše Beograd, bar iz pijeteta prema mrtvima i pobijenim Beograđanima - rekao je Vulin. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Nisu propustili ni jedan jedini praznik ili obeležavanje negog bitog datuma, a da nisu iskazivali huligansko ponašanje. Iz samo njima znanih razloga. Pa zar 6. april da obeležavamo na ovakav način?

Nikoletka

pre 5 godina

Opizicija ne zna i nikad nece znati sta je demokratija jer oni to nikad nece ni biti.

Jovica

pre 5 godina

Večeras su Đilas i Boško samo još jednom potvrdili da su nasilnici.

Jelica

pre 5 godina

Nasilnici bezobrazni. Tako se daje primer mladima.

Marija

pre 5 godina

Nema vise osude slede krivicne prijave i da se materijalna steta nadoknadi drzava mora da zastiti normalan zivot u gradu.

Srecica

pre 5 godina

Hoće Djilas da opet ruši državu kao što je za vreme vlasti opozicije.

Sava

pre 5 godina

Svi osudjuju haos na ulicama koji prave SzS jer je šteta velika i to građani plaćaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija