• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtvpancevo.rs

08.04.2019

16:42

(VIDEO) STEVAN JOVANOVIĆ-ROMSKI NACIONALNI SAVET: Marinika Tepić, fašističkim metodama, branila da dobijemo prostorije!

Politika

(VIDEO) STEVAN JOVANOVIĆ-ROMSKI NACIONALNI SAVET: Marinika Tepić, fašističkim metodama, branila da dobijemo prostorije!

Podeli vest

Danas se u svetu obeležava svetski Dan Roma. U Pančevu se Nacionalni savet pomučio da dođe do prostorija. Problem su, kako kažu, imali sa Marinikom Tepić koja se prema njima ponašala ispod svakog „ljudskog nivoa“

 

Pre par godina romski Nacionalni savet trebalo je da dobije prostorije u nekadašnjoj Lenjinovoj ulici, sada Vojvode Petra Bojovića, gde se nalazi i Liga-socijaldemokrata Vojvodine. Prostor koji su trebali da dele. Na čelu LSV bila je tada Marinika Tepić. Predstavnicni Nacionalnog saveta su redovno, proceduralno konkurisali za taj prostor, ali je ispao onda ispao problem.

- Mi smo redovno konkurisali za taj prostor, medjutim Tepićeva je tada napravila pobunu i nakuškala je ceo gradski odbor protiv nas. Takav bes i nastup prema nama još nisam doživeo u životu. Mržnja je bukvalno izlazila iz njenih očiju. Izgovarala je rečenice tipa da ćemo mi „zagađivati prostor, prljati,i ne znam šta sve raditi…. Prosto mi je nerazumljivo da ona tako reaguje s obzirom da je i ona pripradnica rumunske nacionalne zajednice. Ona se prema nama ponašala kao da smo stoka. Ja sam i dalje u šoku kada se setim  njenog divljanja i protivljena. Naša nacionalna zajednica uopšte nije mala i prosto mi je bilo neshvatljivo da takve fašističke stavove iznosi Marinika Tepić - rekao je za RTV Pančevo Stevan Jovanović član IO Nacionalnog saveta Roma.

Prema rečima Stevana Jovanovića, kako je vreme odmicalo, u Nacionalnom savetu Roma uvideli su, kako kaže, da je Tepićeva osoba bez  skrupula.

- Srećom, i dolaskom nove vlasti mi smo dobili te prostorije, a takođe je i sreća što Tepićeva nije više u LSV, jer bi onda dolazilo do neprijatnih situacija koje bi ona izazivala svaki dan. Kao što smo bili i svedoci, ne bi me čudilo da bi nas Tepićeva motornom testerom isterivala iz prostorija. Njeno ponašanje je bilo sramno, pogotovo zato što je ona narodna poslanica. Sve njene priče o nekakvoj borbi za ljudska prava, prava manjina su odgovorno tvrdim lažne. Tepićeva se prema nama pokazala kao pravi fašista, i ne razumem uopšte razloge za takvo njeno ponašanje - rekao je Jovanović.

Jovanović je poručio, da je Tepićeva žena koja je promenila toliko partija, ocenjujući da javnost Pančeva treba da zna kako se ponašala prema Romima.

- Smatram da javnost Pančeva treba da zna, i to baš na svetski dan roma kako se ponašala prema nama. Hvala Bogu ona tamo više nije, mi smo se zahvaljujući novoj vlasti uselili u te prostorije i sasvim normalno funkcionišemo - poručio je Jovanović.

Marinika Tepić se u proteklih par nedelja dokazala kao nasilnik upadajući u RTS sa Đilasom, Obradovićem i ekipom, kao i lomljenjem Beograda sa svojim novim šefom Draganom Đilasom. Ipak kada za takve stvari treba da se odgovara, ona se poziva na imunitet narodne poslanice, iako ne prisustvuje sednicama parlamenta. Prevarila je sada Zorana Živkovića, formirajući Klub samostalnih poslanika koji su pod direktnom kontrolom njenog novog šefa Dragana Đilasa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saska

pre 5 godina

Ovakvo ponašanje je sramno bez obzira o kome je reč, da ne govorim o tome što je u pitanju osoba sa političke scene. Svaki čovek zaslužuje da se prema njemu ophode sa poštovanjem i uvažavanjem bez obzira na rasnu, versku i etničku pripadnost.

star

pre 5 godina

Kad imaš saradnju sa fašistom Obradovićem, moraš takav biti, tako i Marinika ne može odstupiti od fašističkih metoda zastrašivanja.

minja03

pre 5 godina

Ružno je takvo ponašanje prema romskoj populaciji i oni imaju pravo na život.

Konačno

pre 5 godina

Baš me je obradovalo da konačno neko javno kaže ko je i šta je ta Marinika Tepić. Dovoljna ilustracija je to da ona kao Pančevka, iako pripada "vrhu" SzS i uvek je uz Đilasa, nikad nije došla na proteste u Pančevu jer zna da bi bila izviždana i oterana, toliko je cenjena i "ugladna" u našem gradu. Jedna prvorazredna prevarantkinja koja samo gleda kako da se domogne fotelje i para bez rada i poći će i sa crnim Đavolom ako joj plati više od trenutnog "poslodavca". Sramota da takva fukara uživa poslanički imunitet i sedi u tom časnom domu.

Anja

pre 5 godina

Vodjenjem odgovorne politike naseg predsednika svi su zadovoljni

Goran

pre 5 godina

Aktuelna vlast čini sve da poboljša položaj Roma.

Mina

pre 5 godina

Mislim da Marinika treba da nauci da postuje ljude.Rome treba da postuje jer su i oni ljudi,koji zasluzuku jednako postovanje kao i svi.Jako je ruzno sto se tako ponasala prema njima. To nije ni malo lepo.

caca

pre 5 godina

U Srbiji svi moraju biti ravnopravni i imati ista prava,za kooja se ova vlast i zalaze!!!!A fasisticke metode lidera SzS-a vidjamo na svakom mogucem koraku!!!!

borko

pre 5 godina

strasno da i ova zena upliva u mrznju boskosimpatije.ali videli su ljudi da ne birate sredstva i da bolujete od vlasti

Iki

pre 5 godina

То је чиста дискриминација!

Latni Bot

pre 5 godina

Secam se kad je Vucic uveo rec ološ svi njegovi su ponavljali kao papagaji da su svi koji ne misle kao ono ološi,sad je uveo rec fašista i eto papagaji opet kreću da ponavljaju.

Markan

pre 5 godina

Marinika pametnije deluje kad cuti. Fasistoidna ideologija SzS-a nikada nece dobiti vecinsko poverenje naroda.

Janko

pre 5 godina

Nije to ništa novo,i fašizam je postao jedan od zaštitnih znakova ovih iz SZS-a

Bojan

pre 5 godina

Marinka Tepic je prica za sebe. Nije ona kako treba.

Marko

pre 5 godina

POminje li se ime Marinke Tepic ikad u pozitivnom kontekstu?

Davor

pre 5 godina

Govor mrznje niko ne voli a time se opozicija sluzi

Ksenija

pre 5 godina

Romi su takodje gradjani Republike Srbije, i zasluzuju postovanje kao i svi. Ovakvo ponasanje Marinke Tepic je neprihvatljivo i cist primer bahatosti i huliganisanja.

mimi

pre 5 godina

zbog ponasanja celokupne opozicije,to mislim na njihovu vrhusku suyice se toliko da ce da ostanu na jedan kombi,zivi bili pa videli

Dara

pre 5 godina

Drzava se trudi da ukljuci sve Rome u obrazovanje i poboljsa njihov ekonomski status.

Marija

pre 5 godina

Zar ste od pomahnitale Tepicke ocekivali nesto dobro i normalno?

Jovana

pre 5 godina

Sramota za takvo ponašanje! mi smo oduvek bili multikulturalna zemlja i zalagali se za jednaka prava svih građana ove zemlje bez obzira na nacionalnu pripadnost.

bane

pre 5 godina

Umesto da se Romi ukljucuju u drustveni zivot sve vise, narodna poslanica Marinika Tepic radi na slabljenju Romskog nacionalnog saveta.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija