• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anel Grbović

09.04.2019

14:59

HARADINAJ SMENJUJE KADROVE SRPSKE LISTE i na njihova mesta dovodi POSLUŠNE SRBE!

Politika

HARADINAJ SMENJUJE KADROVE SRPSKE LISTE i na njihova mesta dovodi POSLUŠNE SRBE!

Podeli vest

Premijer nepriznate države Kosovo Ramuš Haradinaj po hitnom postupku smenio je ministra administracije i lokalne samouprave Ivana Todosijevića, koji je rekao da su šiptarski teroristi ubijali srpske civile na KIM i da je Srbija bombardovana zbog navodnog zločina u Račku


- Šiptarski teroristi izmislili su Račak i navodnu humanitarnu katastrofu. Oni su činili najveća zlodela na Kosovu i Metohiji, za koja niko do dan danas nije odgovarao. Činili su zločine pre NATO agresije, ubijali dobre srpske domaćine na svom radnom mestu - rekao je on u Zvečanu na obeležavanju dvadrsete godišnjice od bombardovanja Srbije.

- Svoj krvavi pir nastavili su i tokom agresije, a nakon toga i dolaskom takozvane mirovne misije na Kosovu i Metohiju - rekao je Todosijević.

Ramuš Haradinaj je, u obrazloženju smene, naveo da je Todosijević čovek koji mrzi i da za takve nema mesta u njegovoj vladi.

SRBIJO, NE ZABORAVI HEROJE SA KOŠARA! VODNIK DEJAN MITIĆ dao život da spase drugove! Prošlo je dvadeset godina od početka EPSKE BITKE NA PROKLETIJAMA!

- Takav govor mržnje neću da tolerišem. Besmisleno je da danas jedan od naših kolega pokazuje toliko neznanja, mržnje i vređa žrtve Račka, kao i druge žrtve Miloševićevog režima, i prihvata i odobrava teror ovog režima. U vladi koju vodim, neće biti mesta za bilo koga ko na bilo koji način vređa druge na etničkoj, rasnoj, verskoj ili drugoj osnovi, niti one koji nameravaju prihvatiti takve politike - naveo je Haradinaj koji je prethodno smenio ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenada Rikala i zamenicu ministra pravde Vesnu Mikić, koji su, takođe, kadrovi Srpske liste.

Na ovaj način Haradinaj prekraja izbornu volju Srba sa Kosova i Metohije jer umesto smenjenih funkcionera Srpske liste dovodi kadrove SLS Slobodana Petrovića, koji je na prethodnim izborima ostvario minoran rezultat.

Petrović je u više navrata pokazao da je, zarad vlasti, spreman na sve ustupke koje od njega zahtevaju Ramuš Haradinaj i Hašim Tači.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
minja03

pre 5 godina

Doći će i njemu kraj,kako radi tako će i da prođe.

Mila

pre 5 godina

Da li se stide sebe ti koji bi da slusaju Haradinaja,a rade na stetu sopstvenom narodu?

Nikola

pre 5 godina

Haradinaj smenjuje Srbe koji misle svojom glavom.

Nadica

pre 5 godina

I to mu nece pomoci da promeni svoju prljavu dusu i i pohlepne stavove.

Marija

pre 5 godina

Haradinaj je poslusnik Amerike i smatra da i srpski narod na Kosovu treba tim putem da krene! Nece srbin nikad tudje cizme da nosi makar mu zeble noge!

milos

pre 5 godina

Haradinaj zeli da sve koji vole Srbiju skloni .

Nemanja

pre 5 godina

Pokusace Siptar na sve nacine da potkupi Srbe, ali nece mu to proci za rukom. Ne prodaje se Srbija za prljave novce.

Marijana

pre 5 godina

Neverovatno da ima Srba koji ce za siptarske pare prodati svoj narod i svoju Srbiju!!

Katarina

pre 5 godina

A da, ponovni pokusaji izazivanja reakcije. Ma on je kao svemocan i moze mu se, aha...vazi ali u snu.

Dejan

pre 5 godina

Sramotno ponašanje Haradinaja koji nastavlja sa pritiskom na naš narod.

Mima

pre 5 godina

Zločinac Haradinaj je pogubio kompas, ne zna čovek šta radi. Ali ne zadugo, uskoro ga očekujemo u srpskom zatvoru.

Igor

pre 5 godina

Haradinaj bi da postavi Srbe koji će raditi protiv Srbije.

Nikoletka

pre 5 godina

Nastavlja se sa srpskim istrebljenjem u kosovskim krugovima.

borko

pre 5 godina

sta ocekivati od velikog borca za demokratiju i prava srba na slobodno kretanje i razmisljanje.nikom nije sveca gorela do zore

markopetrovic

pre 5 godina

On zeli da na svaki nacin onemoguci delovanje Srba na Kosovu

Natasa

pre 5 godina

Ničija nije do zore gorela pa neće ni njegova!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija