• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.04.2019

15:33

SNS: Umesto rušenja grada, Bastać nek savlada Ljotićeva dela

Politika

SNS: Umesto rušenja grada, Bastać nek savlada Ljotićeva dela

Podeli vest

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović reagovao je danas povodom pojavljivanja predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća na Trgu republike, ocenivši da je Bastać rešio da se potpuno obračuna sa gradskim inventarom i gradilištima, kako bi zaustavio uređenje Beograda

 

- Kako nije u stanju da uradi bilo šta korisno za građane Starog grada, rešio je da čupa saobraćajne znakove i ruši ograde oko gradilišta, napada i vređa žene i pruži bezuslovnu podršku politici nasilja koju, kako kaže, svakodnevno demonstriraju Ðilas, Jeremić i fašista Obradović - kaže Marjanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Dodaje da bi Bastać, umesto demoliranja grada, mogao da savlada sabrana dela Dimitrija Ljotića kojima se, "kako sam tvrdi, divi njegov šef, presedavajući SzS Boško Obradović".

Marjanović kaže da svaki građanin koji prošeta Beogradom može videti obnovljene fasade, nove platoe, drvorede i uređene parkove i uveriti se koliko su priče o getu u centru "neozbiljne i produkt frustracije Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njihovog potrčka Bastaća" koji, kako kaže, nisu bili u stanju da urede Beograd kada su imali priliku.

- Za razliku od nasilnika iz SzS, čija je politika zaustavljanje razvoja Beograda, demoliranje gradskog inventara, vređanja i šamaranja žena, SNS će nastaviti da razvija prestonicu, rekonstruiše, gradi i uređuje Beograd jer su nam građani zbog toga i dali poverenje na prošlogodišnjim izborima - poručio je Marjanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 5 godina

Zaustavljau uredjivanje grada, pa gde ima tu logike ? Zar je njima lose sve sto se radi u gradu ?

Marijana

pre 5 godina

Ovi opozicionari znaju samo da ruse i da pozivaju na nasilje!Bednici!

Kaca

pre 5 godina

Sasvim je jasno ko gradi a ko rusi. Niko nije lud i sve je vrlo transparentno.

Kata

pre 5 godina

Postoje dokazi koji kazuju sve. Sami sebe prezentuju i svoju politiku nasilja. Niko ih ne tera na to do sebe samih. Sami pali i ukopali se, doveka.

Dušan

pre 5 godina

Pa naravno da su frustrirani. Prvo jer ne mogu više da kradu. A drugo, zamislite da vam je Boško fašista šef. Pa to je poražavajuće.

Marko

pre 5 godina

Manir opozicije postaje nasilje sto je zaista nedopustivo

Ana

pre 5 godina

Opozicija je pokazala koliko ne voli ne samo Beograd nego i ostale gradove nase zemlje, njima smeta sve sto je dobro i smeta im kada Srbija napreduje. Ova vlast ulaze sve napore da gradjanima bude lepo i da budu zadovoljni, a opozicija sve radi suprotno od toga.

milos

pre 5 godina

Uredjenje grada ce se nastaviti,a ovi sto sprecavaju isto,zavrsice u zatvoru.

markopetrovic

pre 5 godina

Oni samo znaju da ruse grad ne znaju da doprinesu za bolji razvoj grada nego daj samo unistimo sve

vojkan

pre 5 godina

OPOZICIJA NASILJEM ŽELI VLAST,ALI GADNO SU SE PREVARILI

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija