• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2019

13:23

POLICIJA ZABRANILA TURNEJU DJ ŽEX-a! Željko Mitrović u subotu neće moći da održi skup "Stop violence, just love"!

Politika

POLICIJA ZABRANILA TURNEJU DJ ŽEX-a! Željko Mitrović u subotu neće moći da održi skup "Stop violence, just love"!

Podeli vest

Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup "Stop violence, just love" u organizaciji direktora "Pink internešnel kompani" Željka Mitrovića, koji je bio najavljivan za subotu, 13. aprila, u Beogradu, saznaje Tanjug u MUP.

 

U skladu sa zakonom, Policijska uprava za grad Beograd donela je zaključak o odbacivanju prijave, koju je podneo Željko Mitrovića, kao neblagovremenu i neusklađenu sa odredbama Zakona o javnom okupljanju, rečeno je za Tanjug u MUP-u.

Foto: printscreen

Mitrović je policiji podneo prijavu za održavanje skupa ispred Skupštine grada Beograda, u periodu od 17 do 22 sata.

STOP VIOLENCE, JUST LOVE! Mitrović na Tviteru najavio početak turneje: OD PET ŠLEPERA U SUBOTU, SVIRAĆU NA PLAVOM!

On je, ranije danas, na svom Tviter nalogu naveo da je podneo prijavu za održavanje skupa.

- Uz poštovanje svih propisa, uputili smo zahtev MUPu za organizaciju događaja ''Stop violence, just love''. Izabrali smo lokaciju ispred Skupštine grada, da ne bi bilo da krademo goste! Pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja", napisao je Mitrović na Tviteru.

Vlasnik TV Pink je najavljivao je da će napraviti muzički performans i da će se sa kamionima sa razglasom "pridružiti“ učesnicima protesta, koji je zakazan za subotu, 13. aprila u 15 sati, ispred Narodne skupštine, ali - preko puta ulice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Au propade turneja DJ Šmrx i tvoji se okrenuli protiv tebe.

Realno

pre 5 godina

Potpuno se slažem sa takvom odlukom jer nema nikkve dileme da bi došlo da sukob sa opozicijom a to nam stvarno nije potrebno. Kad je već hteo da pravi žurku što je nije napravio na Ušću, verovatno bi mu dozvolili a ko je namerio da ide na njegovu žurku otišao bi i na Ušće kao i kod gradske skupštine. Ne treba izazivati nesreću jer među Obradovićevim batinašima ima svakakvih budala i sa njima je bukvalno sve moguće.

Cvele015

pre 5 godina

Jel ovo, neko iz policije, zeza nas gradjane??? Siledzije i kojekakve lopuze, mogu da setaju, blokiraju, demoliraju grad, a ljudi koji zele kroz nenasilje i zabavu da se suprotstave nasilju, dobijaju zabranu okupljanja. Pitam se, za koga radi MUP i Policija????

Vns

pre 5 godina

Žex pa ne možeš da organizuješ gej paradu kada ti pomisliš...

hhmmmmm

pre 5 godina

Ako oni mogu ispred tvoje kuce idi i ti ispred njihove.

Vasko

pre 5 godina

Kada jednog dana sve ovo prodje, bice veselo sta ce se dogadjati sa ovakvima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija