• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2019

20:52

(FOTO) STRAŠAN PRITISAK NA MEDIJE! Đilasovci u centru Beograda okačili fašističke plakate protiv urednika Informera Dragana J. Vučićevića!

Politika

(FOTO) STRAŠAN PRITISAK NA MEDIJE! Đilasovci u centru Beograda okačili fašističke plakate protiv urednika Informera Dragana J. Vučićevića!

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić nastavljaju najprljaviju kampanju protiv medija koji nisu po njihovoj volji koristeći proverene fašističke metode! Đilasovci su u centru Beograda okačili plakate kojima pozivaju na linč glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića

Iako su sve relevantne evropske institucije jasno upozorile političare u Srbiji da prestanu sa napadima na novinare i prekinu pritisak na medije sa čijom se uređivačkom politikom ne slažu, lideri Saveza za Srbiju nastavljaju sa pretnjama i pozivima na linč novinara i urednika.

Foto: Informer

Lepljenje plakata kojima se poziva na linč glavnog urednika Informera je upravo dokaz o fašističkom pritisku na medije koji nije viđen u Evropi još od Drugog svetskog rata.

Foto: Informer

Uprkos fašističkoj kampanji Saveza za Srbiju, Informer su i dalje najčitanije novine u Srbiji i jedine novine sa više od 100.000 prodatih primeraka dnevno.

Foto: Informer

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Pa sve je tacno sto je na plakatima ne vidim sta je tu pritisak.

sasa

pre 4 godine

Clan sam SNS ali ono sto pisu o Vucku, potpuno su u pravu.

Boogeyman

pre 4 godine

Ne razumem... kako vredja ove koji su nabrojani? Pa jel za njih uvreda kad neko o njima kaze ono sta su i kakvi su uistinu!? Evo ako je za njih to uvreda da se i ja pridruzim istima... sve sto je doticni DJV ikad rekao za navedene apsolutno podrzavam i kazem da su najveca gov.a koja je Srbija iznedrila... osim Snupija naravno!!!

Smrad

pre 4 godine

Kako je ovo poziv na linč. Tu nema ni vređanja kakvog ima na svakoj naslovnoj Informera

VLADO

pre 4 godine

NEMA GOREG UREDNIKA O OVOG GLAVONJE, VIRI IZ SUPKA PICOUSTOG I PISE KAKO MU ON DIKTIRA. TREBA VAS UKINUT POD HITNO ILI PROMJENITI POLITIKU IZVJESTAVANJA.

Samosvsna građanska

pre 4 godine

Poštovani gospodine Vučićeviću, ne obraćajte ni najmanju pažnju šta gnjide pišu i govore o Vama, već se trudite da ,,Informer'' bude kao što je bio do sada i nastavite da u televizijskim emisijama o opoziciji govorite kao što ste i do sada govorili, zato što pristojna Srbija želi da sluša istinu...

zoran

pre 4 godine

A koje su to proverene fašističke metode*? Vaše ili njihove? Izgledate prljavo i jedni i drugi.. ne zna se ko je prljaviji..lova je u pitanju bato..samo lova. vaš Bog je novac. Nedostaje treči u vašoj igri pokera.

slađa

pre 4 godine

Momci, nije vama kriv DJ Vučićević, već Aleksandar Vučić. Znate ga. Lice sa malih ekrana. A o uvredama, nemate vi pojma šta je uvreda. Uvreda je kada "Zadruga" počne da se emituje ciljano na nečiji rođendan. Neka "šabanka" se našla na putu grandioznom germanskom uvlakaču na putu, slučajno, bez znanja i svesti o okolnostima i poremetila mu planove. Zato, ko nije na visini zadatka kao što su to bili momci sa Košara, nemoj da se trudi da lepi plakate i plače nad uvredama na račun Džordža Soroša. Za Mehtu sam potpuno zbunjena. On je vrhunsko biće. Kao što je to Srbija.

Jovica

pre 4 godine

Rejting Đilasa pada zbog nereda koje prave njegove pristalice.

mimi

pre 4 godine

gospodo iz opozicije nije vas problem vucicevic i drugi novinari,problem ste vi sami sebi

Durdja

pre 4 godine

Halo INFORMER, razbijte fasiste. Otkrijte sva njihova zlodela, krivicna dela, lazi, podvale, kradje.

Nikoletka

pre 4 godine

SzS ne mari za pravila koja treba da postuju okupljanjem i prijavom.Oni su upali u kolotecinu svog bubnja i samo lome,udaraju da dobiju srecan broj za vlast.Steta ostaju zaglavljeni u bubnju sopstvenih ambicija

Stanislav

pre 4 godine

Oni su fasisti bez premca, sramno ponasanje sve u svrhu dolaska na vlast i zadovoljenja licnih apetita. Bruka ljudskog roda su oni, nista vise.

Ana

pre 4 godine

Onaj koji nema rezultate, a ni program, ističe se nasiljem!

Deda Nole

pre 4 godine

Dzabe vam krecenje gospodo"demokrate"vase gluposti su jasne cak i ljudima koji su apolitini a vasa politika licemerja i lazi polako odlazi u zaborav i proslost.

Ljuba

pre 4 godine

Svaka reč je suvišna..pogledajte fotografije i sve će Vam biti jasno!

Taca

pre 4 godine

Dali jos treba da pricamo o tome kakvu sramotu nanose oni na nasu drzavu ili smo stigli do tacke kad svako vidi sta rade opozicioneri? Bruka i sramota.

Anđelino

pre 4 godine

Lepi ggaga da se pokrije ušima. Ovo nije ništa prema vašem smradu.

Vaga

pre 4 godine

Njih i ne treba pominjati u medijima jer im bez veze dizemo rejting.

Vukajlo

pre 4 godine

Vidi kako rade dok su u opoziciji a zamisli kada bi došli na vlast.

sanja

pre 4 godine

Protiv svakog su koji ih ne podržava, i nisu istog mišljenja prave hajku protv njih.

GORAN

pre 4 godine

SAD IM VISE NE ODGOVARA SLOBODA MEDIJA, KAKVE SU TO GNJIDE I OLOSI, JEDNO PRICAJU A DRIGO RADE. STOP NASILJU NAD MEDIJIMA.

caca

pre 4 godine

Iz dana u dan sve nize padaju,i zakopavaju se sve dublje u blato!!!

Ana

pre 4 godine

Da li je to sloboda medija za koju se Djilas "zalaze"? Medijski mrak i zastrasivanje je sve, ali ne ono zasta se normalan narod Srbije bori

Iki

pre 4 godine

Они и не знају дугачије да одговоре осим бљувотина, немају аргумената ни смислених одговора!

Mirko

pre 4 godine

Za njih je neprijatelj svako ko nema isto mišljenje kao oni.

Laki

pre 4 godine

šta god da urade djilas i njegove aparate ispadaju skuplji i smesniji.

Grobar

pre 4 godine

Jos su oni mala deca za vas iz Informera kad je u pitanje vredjanje ,etiketiranje ,izmisljanje ,laz i td .Vi ste u tome profesionalci No 1.

Natasa

pre 4 godine

Ništa pametno od Đilasova i ne očekujemo već poteze očajnika!

Biljana Đ

pre 4 godine

Evo kako je našoj opoziciji stalo do slobode medija.

nikollar

pre 4 godine

Oni ne prestaju sa unistavanje naseg grada, a ovo mora pod hitno da se spreci..

Natasa00

pre 4 godine

Jabi ih uhapsila za ovu indirektnu pretnju i zastrašivanje!!!

Saradžogla

pre 4 godine

E,pa,Vučićeviću sinko,to ti je rezultat tvoje politike gde bi ,,za SNS skočio pod avion u letu,,!Kada na pinku ZAPENIŠ sve protiv opozicije ... A ja te DOBRONAMERNO upozoravam - PROČITAJ REZULTATE BEOGRADSKIH IZBORA? ... UVEO SI SEMAFORE,MOSTOVE,HIDRANTE,PEŠAČKE PRELAZE,AUTOMOBILE,TAKSIJE ... Da ima i ono DALE,PRESKOČI ... Pa nije čekirano!

Saradžogla

pre 4 godine

E,pa,Vučićeviću sinko,to ti je rezultat tvoje politike gde bi ,,za SNS skočio pod avion u letu,,!Kada na pinku ZAPENIŠ sve protiv opozicije ... A ja te DOBRONAMERNO upozoravam - PROČITAJ REZULTATE BEOGRADSKIH IZBORA? ... UVEO SI SEMAFORE,MOSTOVE,HIDRANTE,PEŠAČKE PRELAZE,AUTOMOBILE,TAKSIJE ... Da ima i ono DALJE,PRESKOČI ... Pa nije čekirano!

zdjurdjevic

pre 4 godine

Her gebels Vučićeviću, vidiš da batina ima dva kraja, kako seješ tako i žanješ i nemoj kao Predsednik, da kao plačipička kukaš nad svojom "sudbinom"

grckizet

pre 4 godine

Dragi Informer, grk sam, Grcki zet, od prvog trenutka kad sam citao Informer pre nekoliko godine u Novom Sadu, od tada, bilo meni JEDINA Srpski/Slavenski vesti koju volim. HVALA! Informer do kraja!

Sumadija

pre 4 godine

Pa Vucicevic stvarno nije novinar..Sta je,malinar,hladnjacar..?Sobarica predsednika? I muka mi je vise od nasih politicara koji samo kake ko je fasista ili sta vec..Kao neke zenetine.

ela

pre 4 godine

Koliko samo sami sebe ponižavaju , diče se kako su obrazovani,elokventni i emancipovani... Da li su ovi plakati odraz kulturnih ljudi ? Da li ćemo dozvoliti da nas oni vode? Opozicijo STIDITE SE

AntiBot

pre 4 godine

Ови дилетанти желе да узму (отму!) власт у Србији а највећа препрека им је - новинар!!! Не могу да верујем колика количина неинтелигенције на једном месту, у ''SzS'' политише-партај!

Paja Patak

pre 4 godine

Djilasovci divljaju cim procitaju istinu o sebi. Krivi su im svi.

Mica

pre 4 godine

Čim neko nije na njihovoj nasilničkoj strani odmah je fašista.

Voja Tankosi

pre 4 godine

Шта на овим плакатима осликава фашизам? Па ни када ДЈ В буде висио на теразијама неће бити фашизам него спас

Nadica

pre 4 godine

Valja li neko Dilasu ili misli da su svi kao on?

Maja

pre 4 godine

Opozicija nema šta da ponudi, ni pojedinaćno niti udruženo. Svi njihovi podli planovi su pali u vodu.

Sale

pre 4 godine

Šta očekivati od njihovih idejnih vodja,Gebelsa,Musolinija i Ljotića.Fašističke ljute zveri.

Vera

pre 4 godine

Od opozicije se ništa bolje ne može ni očekivati!

Crni

pre 4 godine

Vučićević ne vređa, nego iznosi istinu o fašistima i huliganima i samo napred, svi smo uz tebe !

Miloš

pre 4 godine

Da li je ovo politika slobodnih medija za koju se zalaže Đilas?!

Mrki

pre 4 godine

Danas autobusi za miting spremni, Dnevnica 1600 dinara, deca iz folklora posto su odbili da nastupe ponudjeno im je 1000 dinara, DZ je odredio kvote koje moraju da ispune svi opstinari koliko moraju da dovedu "spontano" okupljenih "novosadjana" Sbe je spremno za novi govor velikog vodje, p. ,s nema skrivanja autobusa, sve ih slikamo :)

milan90

pre 4 godine

Al vi sebi laskate....hhhaaaaa....vi mediji.... hhhaaaaa..... pa vi ste samo podguzni botovi SNS....

radica

pre 4 godine

Oni očigledno nemaju druga posla osim da vređaju, blate i napadaju druge ljude koji ne misle isto kao oni.

gandra

pre 4 godine

Sta je bilo mamicu vam jebem pedersku, nemate sta drugo da pisete? Dovoljno je sto si pickica mala vucicevicu, ne moras jos da se hvalis time.. jrbacu ti mater samo negde da te sretnem

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija