• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2019

15:50

MIRKOVIĆ: Ðilas laže bez grama sramote

Politika

MIRKOVIĆ: Ðilas laže bez grama sramote

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, Aleksandar Mirković, reagovao je danas na izjavu lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa da će 19. aprila formirati sopstvenu političku stranku, navodeći da je to dokaz da Ðilas može da laže i da ga uopšte ne bude sramota

 

- Današnja, peta do sada najava, da će formirati stranku, dokaz je da taj čovek može da laže bez grama sramote i da se nakon toga ponaša kao da nikada pre toga ama baš ništa nije govorio na određenu temu, ali i jasan pokazatelj da je danas teško naći 10.000 ljudi, što je zakonski osnov, koji tom prevarantu veruju, i koji će svojim potpisom biti osnivači njegove stranke - rekao je Mirković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Podsetio je da je Ðilas, koga naziva "grobarom beogradskih finansija", stvaranje svoje stranke najavljivao i ranije.

Mirković podseća da je Ðilas nakon odlaska sa funkcije gradonačelnika Beograda iza sebe ostavio 1,2 milijarde evra duga, a svojim firmama je za to vreme povećao profit za 500 miliona evra.

Ðilas je ranije danas najavio formiranje sopstvene političke stranke 19. aprila, koja će nositi ime Stranka slobode i pravde.

On je, gostujući u emisiji "Crno-beli svet" emitovanoj na Jutjub kanalu, istakao da će, ako bude sve teklo po planu, stranku formirati baš na dan velikog mitinga u organizaciji SNS-a, a kao odgovor na taj događaj.

Mirković poručuje da će toga dana Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, videti šta je miran, civilizovan, veličanstven skup i koliku podršku ima predsednik Srbije i lide SNS Aleksandar Vučić koji se, istakao je, svakodnevno bori za dobrobit svakog građanina Beograda i Srbije.

Mirković je ponovio da i "ptice na grani" znaju da proteste "Jedan od pet miliona" organizuju i finansiraju Ðilas, Jeremić i Obradović i predstavnicima SzS poručio da im "loša gluma i već pripremljeni scenario o nekakavim provokacijama vlasti" neće proći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Ko jos veruje lazovu Djilasu.On nije sposoban sebe da organizuje,a kamo li da vodi stranku a nedaj boze drzavu.

Mirjana

pre 5 godina

Djilas samo tako i zna da komunicira, to je njegov stil, laza, laz i samo laz.

Tilopa85

pre 5 godina

Nema šanse da taj lopov i nasilnik skupi dovoljno glasova da bi osnovao stranku.

Jeka

pre 5 godina

Djilas je Beograd prezaduzio, necemo mu dozvoliti da ponovo to ucini.

Stefan026

pre 5 godina

On nema ni cast ni obraz to je jedna obicna lopuza i izadajnik Srbije ,uradice sve samo da unisti svoju sopstvenu zemlju

Danilo

pre 5 godina

Svi znamo koliko je Djilas spreman na sve samo da ga narod podrzi. Ali na svu srecu narod je video njegovo pravo lice i koliki je lazov.

David

pre 5 godina

Djilas je teski sljam i vucibatina. Lopurda belosvetska.

Nale

pre 5 godina

Bice zanimljivo kad Djilas pocne da govori istinu,ako uopste dodje do toga jer se isuvise srodio sa lazima.

Marija

pre 5 godina

Djilas nikad nije ni birao sredstva jer on lazima sve zasniva.

Rada

pre 5 godina

Djilasu se sve moze pripisati samo ne da nesto radi ispravno i posteno

Lara

pre 5 godina

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod ali mu to više ne prolazi.

man

pre 5 godina

Vodje opozicije su mnogo puta do sada pokazala da nemaju ni trunke srama, kada je u pitanju njihov licni interes. A interes gradjana nikada nisu ni spominjali.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija