• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.04.2019

16:55

(FOTO) HRVATI MEDIJSKOM PAŽNJOM POSLALI JASNU PORUKU: Boško Obradović nam je najpodobniji Srbin!

Politika

(FOTO) HRVATI MEDIJSKOM PAŽNJOM POSLALI JASNU PORUKU: Boško Obradović nam je najpodobniji Srbin!

Podeli vest

Gotovo svi hrvatski mediji sa velikom pažnjom prate protest Saveza za Srbiju u Beogradu, pružajući podršku opoziciji, a pre svega Bošku Obradoviću

Mediji iz prestonice zemlje "ustašije" već mesecima svojski podržavaju proteste "1 od 5 miliona" u Srbiji, a pred današnji "veliki" protest još jednom su stali na stranu nasilja i bahatosti oličenih u liderima SzS Đilasu, Obradoviću i Jeremiću.

Portal Index.hr objavio je vest sa protesta u Beogradu, ali i prve fotografije a u prvom planu je lider Dveri Boško Obradović.

Foto: printscreen

Jedan od naslova na portalu Jutarnjeg lista nedvosmisleno otkriva da bi Hrvati najradije videli leđa Vučiću i dogovarali se sa svojom braćom, tajkunima Đilasom i Jeremićem i fašistom Obradovićem.

Ovom medijskom pažnjom Hrvati šalju jasnu poruku: BOŠKO OBRADOVIĆ NAM JE NAJPODOBNIJI SRBIN!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

Haha!Haha!Haaa! Ko se zadnji smeje najsladje se smeje. Puuukliiiiiiii. Bezite iz Srbije lopuze jedne. Pa bilo je vise golubova na terazijama nego vas.

Avram

pre 5 godina

Zivela Republika Srpska Krajina,za sada u nasim srcima,ali nadamo se ne za dugo,vec da se vrati narod I vlada u svoju drzavu,da nam se u nasoj veri za pravdu uslise molitve za oslobadjaje od okupacije nase Republike Srpske Krajine.

Crni

pre 5 godina

Ostat će ona u tvojim snovima. Pozdrav iz oslobođenog Hrvatskog Benkovca!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija