• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2019

13:33

(HIT VIDEO) HOĆEMO LI IMATI DOVOLJNO SENDVIČA? - Pogledajte novi spot "Budućnost Srbije" za veliki miting u Beogradu 19. aprila!

Politika

(HIT VIDEO) HOĆEMO LI IMATI DOVOLJNO SENDVIČA? - Pogledajte novi spot "Budućnost Srbije" za veliki miting u Beogradu 19. aprila!

Podeli vest

Veliki miting u Beogradu u sklopu kampanje "Budućnost Srbije" biće održan 19. aprila, a Informer.rs ekskluzivno objavljuje spot kojim organizatori pozivaju građane da dođu na taj skup


U spotu se kao glavni protagonisti pojavljuju potpredsednica SNS Marija Obradović i predsednik IO SNS Darko Glišić, koji pripremaju sendviče za učesnike protesta uz pitanje: Da li će ih biti dovoljno za sve "sendvičare"?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SuverenaAnonimka

pre 5 godina

PA zaista ima ljudi koji se prodaju za sendvic? Sendvicari postaje!

mIKI RAKOVIC

pre 5 godina

Lepo je sto sami dajete dokazni materijal m da se ne mora tuzilastvo puno zamaralo, kada budete odgobatali na sudu. Svaki ovaj sendvic 9hvala Bogu da ste ih prikazali sami) placen je parama opljackanih od ovog jadnog naroda- sa kojim se vi tako bezocno sprdate. Samo da znate i da budete spremni- VRLO BRZO CE DOCI DAN KADA CETE TOM NARODU SA KOJIM SE SPRDATE ODGOVARATI I TAJ NAROD (tj postene sudije U IME TOG NARODA) CE VAM I SUDITI. Tako da , kada dodje to vreme, nemojte se praviti zateceni. NIJE TAKO LOSE NI U ZATVORU. VIDECETE

Siniša

pre 5 godina

Pivopijo da li si se otreznio ili si nastavio da duvaš u konzerve piva?

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Odličan je naslov, ali je odličan i podnaslov! Ubeđena sam da će i spot biti takav.

zozonbg

pre 5 godina

Niste normalni. SVAKA CAST! Eto mene da pojedem jedan. Ako pretekne, jos jedan.

mirusa

pre 5 godina

Nna cemu svaka cast, na ponizenju ljudskog dostojanstva. na tome da im bude svaka cast. Srbijo, laku noc.

Srboljub Strahinja

pre 5 godina

HAHA, KAD TO BRDO HRANE UGLEDAJU GLADNI ULICARI IMA SVI DA SE SKUPE DA SE JEDNOM POSTENO NAJEDU, OVI SU NAUMILI OPET DA NAHRANE IZGLADNELE; NIJE LOSE SAMO DA JE SVAKI DAN OVAKO I JA BI ISAO REDOVNO.

dragan

pre 5 godina

Odgovor na naslov: Biće sendviča dovoljno ako počnete na vreme da ih pravite.

Marcco

pre 5 godina

Kad bih znao da će stvarno da bude sendvića, došao bih i ja!

Zoran

pre 5 godina

Kad je ovo snimano? 10 dana stare sendvice da jedu ljudi? Sramota

nekonekada

pre 5 godina

Za mene je ovo uznemirujući video! Stavite upozorenje pored ovakvih bljuvotina!

nekonekada

pre 5 godina

Za mene je ovo uznemirujući video! Stavite upozorenje pored ovakvih bljuvotina! Ajde imajte "muda" (vaš termin) pa objavite komentar.....

Nebojsa

pre 5 godina

brine li iko da ne bude salmonele u sendvičima

Vns

pre 5 godina

Kako ponižavajuće svoje vernike... C c c c c c

Krlo preletac

pre 5 godina

Jako dobro znate da je spot neko osmislio tek kada su procurele fotke sa te lokacije sa likovima koji spremaju sendvice za skup u Novom Sadu, pa ajd sad kako da se izvadimo. Mora da vam je "Krlo" osmislio da se ovako mozete izvaditi.

bosanac2

pre 5 godina

jadan je taj narod koji izlazi na miting za sendvic kao u sarajevau za pola kile kafe keks kilo secera i litar ulja to organizuje sda jebes taj narod i tu drzavu da ti sendvic i pomenute artikle i onda te jebe narednih 20godina

Jovan

pre 5 godina

Bolesna država, bolesna nacija, bolesna vlast... Dijagnoza odavno zreli za psihijatriju.

sumadinac neprskani

pre 5 godina

na stranu sve ali bas sve sto ti sendvici predstavljaju sada me cisto informativno sa gastronomske strane zanima sta organizatori stavljaju u te sendvice te su tako primamljivi ?

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Oni koji predstavljaju ili podrzavaju opoziciju u Srbiji , da li znaju reci nesto drugo osim tog 'sendvica' ? Zar ste zaista toliko nepismeni i nesposobni ?

ja

pre 5 godina

Nisu prodali veru za veceru, nego za uzinu, jadno.

XXL

pre 5 godina

Lično sam jeo sendviče koja je stranka spremila za put autobusom na miting uz negaziranu flašicu mineralne vode zapremine 0,33 lit. kao član stranke. I šta sad? Da li treba da krijem? Ne. Ali ne volim botove mlade ljude aktiviste i administratore stranke koji koriste društvene mreže i medije da nekad dezavuišu javnost tj. građane Srbije lobirajući za politiku stranke. Svaki odrasli građanin Srbije može da razluči šta je 'kukolj, a šta žito'. Kao i čestu upotrebu reč i pojam 'fašizam' i 'fašista'. Bilo je svakakvih srba kroz istoriju ali fašista nije bilo među srpskim narodom, a neki su preterali sa tim. Narod to ne voli razumeli smo poruku sad je dosta ili smo i mi kompletni idioti pa ne razumemo milion puta ponovljenu reč - fašizam i fašista.

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

ovo je katastrofa ,ova banda na vlasti(gora od zute bande)pokazuje da moze da kupi glas za jedan sendvic,a to sve od pokradenih narodnih para,od istih para promovisu AV pred izbore

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija