• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2019

14:33

BRADIĆKA OPET "ODUVALA" BEĆKOVIĆKU! Emisiju "Hit tvit" sinoć pratilo više od 1.200.000, a "Utisak nedelje" samo 332.000 gledalaca!

Politika

BRADIĆKA OPET "ODUVALA" BEĆKOVIĆKU! Emisiju "Hit tvit" sinoć pratilo više od 1.200.000, a "Utisak nedelje" samo 332.000 gledalaca!

Podeli vest

Tok šou emisija "Hit tvit" na televiziji Pink sinoć je ponovo privukla višestruko veći broj gledalaca od emisije "Utisak nedelje" na televiziji Nova S

Više od 1.200.000 gledalaca bilo je sinoć uz "Hit tvit" Verice Bradić, dok je "Utisak nedelje" Olje Bećković pratilo 332.000 gledalac, što je skoro četiri puta više.

Podsetimo, gosti Verice Bradić u emisiji "Hit tvit" bili su glumica Bojana Maljević, savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević i poznati srpski reditelj Predrag Gaga Antonijević, dok je glavni gost u "Utisku nedelje" bio lider PSG Sergej Trifunović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 5 godina

Za još jednu laž ZASLUŽILI STE 10 INFORMERA!

Nepismenost na delu

pre 5 godina

Koje si ti škole pokušavao/la da završiš ili u njima nije bilo gramatike, pravopisa, srpskog književnog jezika? Ne kaže se i ne piše "Bradićka", "Bećkovićka", već Bradićeva, Bećkovićeva. Sedi, 1.

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,ne piši gluposti?Ko još zna koliko je naroda bilo šta gledalo?Niko!Jeftina i KONTRAPRODUKTIVNA REKLAMA.Pa,bre,ne zakopčavamo se svi iza leđa!PS.Nekada sam u radio Beogradu bio desna ruka autoru čuvene emisije.Imao sam ogromnu kolekciju pristojnih šala i često sam autoru emisije SKRETAO PAŽNJU da ne ceni slušaoce pa hoće da proturi DESETI PUT neke fore.Ja to nisao dao a njegove reči su glasile ... MA ŠTA ONI ZNAJU! Tu rečenicu najčešće naši političari izgovaraju!Ma šta oni znaju!Spot u avionu kada putnici lelujaju!Zatim VRNUO KNJIGU POSLE 30 GODINA I DRŽI REČ!Od sramote nisam izlazio na ulicu!Spremaju sendviče tek za nedelju dana što znači,bato,ne da će biti proliva!To ti kažem.

miloš

pre 5 godina

Tačno, s tim što ste Vučićevića računali kao 1.000.000 gledalaca.

Gile

pre 5 godina

Sta reci, ne mogu da se porede. Bradicka ok, kontrolise se , sa ukusom obucena , profesionalac. Olju da ne komentarisem , kao da kafenise u svojoj kuci , zalutala je i bavi se poslom koji nije za nju. Bojana .... zasto je ona u studiju ???? . Aha jeste ima olimpisku sisu i jos je zgodna kao dekor u studiu.

Danijel

pre 5 godina

Kakav covek treba biti , da cutis, lazes, izmisljas sve kako bi urusio kredibilitet bilo kome, ko ne podrzava presednika Vucica. A, taj isti presednik, okruzen mafijom, unistava sistematski drzavu i narod. Zelim vam u zivotu onoliko koliko zasluzujete!

Webad

pre 5 godina

ODUVALA? Sa nacionalnom frekvencijom? Nije valjda...

Marcco

pre 5 godina

Ranije, utisak nedelje nisam propuštao ni jednom ali sam sinoć sam promenio kanal posle 5 minuta. Niti je Olja ona ista, ma koliko se trudila da bude, niti su joj teme kao što su bile... o konkretnom gostu da ne pričam...

Zuga

pre 5 godina

Sta znaci oduvala. Zar nije poenta o cemu su razgovarali i istina tog razgovora. Tako i strajkove pretvarate u komentare i pljuvanje a ne da 1200000 zaposlenih prima 12 do 24 hiljada dinara

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija