• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2019

12:55

PALMA: Poslanici koji ne dolaze na posao da ne primaju plate, a taj novac dati porodicama sa troje i više dece!

Politika

PALMA: Poslanici koji ne dolaze na posao da ne primaju plate, a taj novac dati porodicama sa troje i više dece!

Podeli vest

Lider Jedinstvene SrbijeDragan Marković Palma izjavio je posle sastanka šefova poslaničkih grupa u Skupštini Srbije sa Majom Gojkovići da je ovo bio uobičajeni sastanak po Poslovniku, koji je predviđen kada dođe do nekog problema u radu parlamenta

 

- Opozicija nije došla, uputili su zahteve bez adrese i onog koji treba da ih prime. Unapred su rekli da neće razgovarati sa predsednikom i predsednicom Parlamenta, a gde hoćete da razgovarate - na ulici? - istakao je Marković.

Dodao je da još nije kasno tom delu opozicije da razgovara u parlamentu i zamolio ih da se tokom protesta ništa ne lomi na ulici i da kažu koji je njihov program.

- Samo čujemo blokada medija, mrzimo Vučića i vidimo uništavanje na ulici - kaže Marković i dodao da protesti utiču na to da se uspori dolazak stranih investitora u Srbiju, kojima je poručio da je Srbija stabilna i da dinar u poslednjih nekoliko godina nikada nije bio sigurniji.

Naveo je da je govorio da je potrebno doneti odluku da oni koji su na stalnom radu u parlamentu, a ne dolaze na posao, ne treba da primaju plate.

- Da li može radnik da ne ide na posao u neku fabriku, a da prima platu, da li može lekar da ne ide u bolnicu, a da primi platu. Ne može. To je mera koja će doneti i novac, a koji bi trebalo da se preusmeri za porodice sa troje i više dece - rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, od Gojković su čuli da će na dnevnom redu uskoro biti tema o Kosovu i Metohiji, kao i da se do sada o tome nije govorilo u parlamentu jer se nije znalo šta će uraditi međunarodna zajednica, a ni kako će se ponašati Albanci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 5 godina

Predlog na svom mestu i POD HITNO GA TREBA SATAVITI NA DNEVNI RED I USVOJITI !!!!!!! jer gde bre ima da ne ides na poso a primas PLATU GGDDEEEEE BBBBRRRRREEEEE??????? .

Cica

pre 5 godina

Nisam pristalica trenutne vlasti ali gospodin Palma me odusevljava zdravim razumom i konkretnim resenjima. Bravo,vi biste trebali da budete glas naroda i savetnik sadasnjoj vlasti!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija