• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2019

18:36

VESELJI SANJA PRIZNANJE SRBIJE: MORAMO ZAKLJUČITI SPORAZUM SA BEOGRADOM, ali pod našim uslovima!

Politika

VESELJI SANJA PRIZNANJE SRBIJE: MORAMO ZAKLJUČITI SPORAZUM SA BEOGRADOM, ali pod našim uslovima!

Podeli vest

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji danas je u poseti Kačaniku izjavio da se prištinski političari moraju složiti i zaključiti sporazum sa Beogradom, ali je ponovio "da se o teritoriji Kosova ne može pregovarati"

- Verujem da ćemo se sporazumeti, vlast i opozicija, ostaviti razmirice po strani i direktno se upustiti u zaključivanje problema sa Srbijom", rekao je on tvrdeći da je "Kosovo nezavisna i suverena država i da u to nema sumnje - prenosi Kosova pres.

Prema njegovim rečima, o budućnosti Kosova ne može se pregovarati, jer su njegova teritorija i institucije "nepovredivi", i pripadaju građanima Kosova koji su, kako je rekao, "većinski Albanci, 92 odsto". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 5 godina

Ne gospodo divljaci vi u državi Srbiji ste oduvek i zauvek samo manjina

misa

pre 5 godina

Može slobodno početi da sanja, ali kad se probudi stigli Rusi na sever

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija