• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.04.2019

13:28

SUTRA VELIKI MITING U BEOGRADU! Osim Vučića govoriće Dodik, Sijarto, Dačić - A EVO KO ĆE PEVATI!

Politika

SUTRA VELIKI MITING U BEOGRADU! Osim Vučića govoriće Dodik, Sijarto, Dačić - A EVO KO ĆE PEVATI!

Podeli vest

Sutra, 19. aprila, ispred Narodne skupštine u Beogradu, predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić pozvaće građane iz cele Srbije da se ujedine oko svih važnih pitanja za državu i narod, jer je jedinstvo, kako je ranije rekao, u borbu za srpske interese, posebno na Kosovu i Metohiji, ali i u celom regionu, od presudnog značaja

 

Sutrašnji skup koji se odvija u okviru kampanje predsednika Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije", na kome se ocekuje ogroman broj gradana, zvanično bi trebalo da počne u 18. časova, a kako Tanjug saznaje pre predsednika Vučića građanima će se obratiti i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, premijerka Srbije Ana Brnabić, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.

Lider SPS-a Ivica Dačić Dačić očekuje da će sa sutrašnjeg skupa biti poslata potpuno drugačija slika od one koja je viđena na protestima Saveza za Srbiju i poruka snage, jedinstva i budućnosti Srbije, te pozvao sve građane da dođu .

Zvaničnom delu mitinga, koji, prema planu, počinje u 18 sati, prethodiće dvosatni koncert, Ace Lukasa i "Riblje čorbe", a posle obraćanja zvaničnika, skup, kako je najavljeno, biće završen koncertom Olivera Mandića.

Postavljanje bine ispred zgrade parlametna počelo je još u sredu ujutru, a očekuje se, da će to biti jedan od najvećih političkih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina.

Očekuju se dolazak građana iz cele Srbije, a predsednik SNS i Srbije, pre nekoliko dana,obećao je i da skup neće početi sve dok ne dođu dok svi koji to žele, te da će biti probijena svaka blokada koju pokuša da postavi opozicija kako bi sprečila ljude da dođu u Beograd.

Potpredsednik IO SNS Damir Zobenica izjavio je pre nekoliko dana da postoji veliki broj zainteresovanih iz Slavonije i Baranje, Republike Srpske i Crne Gore za dolazak na ovaj skup i da ne mogu da obezbede dovoljan broj autobusa za sve ljude.

Pre šest dana grupa Srba sa Kosova i Metohije pešice je krenula sa administrativnog prelaza Jarinje ka Beogradu kako bi prisustvovala skupu, a njih će danas primiti i predsednik Vučić. i sa njima se obratiti javnosti.

Njih 27 je krenulo ka Beogradu 12. aprila, a na marš su se odlučili, kako su poručili, da bi dali podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim naporima za bolji život kako Srba na KiM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 5 godina

Ove muzičare će platiti gradjani Srbije a većina ne podržava ovu vlast. Iznenađuje me Bora Čorba što prisustvuje tom cirkusu. Nadajmo se da nije tu zbog sendviča. O, Srbijo , crna li si.

DrMr

pre 4 godine

E tako se pravi miting, a ne ko one jajare i klosari sa prozivkama i uvredama pred svetom, sram ih bilo pljuju coveka koji je dao posao mnogima a to sto se njima ne radi nek se onda ubiju. Glasajte ljudi za nasega Vucica da nam je on ziv i zdrav jos sto godina.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija