• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.04.2019

12:04

ĐILASOVA PROMOTERKA VESNA PEŠIĆ PLJUJE SVOJU ZEMLJU IZ SVE SNAGE!

Politika

ĐILASOVA PROMOTERKA VESNA PEŠIĆ PLJUJE SVOJU ZEMLJU IZ SVE SNAGE!

Podeli vest

Takozvana "siva eminencija" srpske opozicije i promoterka političkih stavova tajkuna Dragana Đilasa, sociološkinja Vesna Pešić, još jednom je pokazala koliko mrzi svoju zemlju

Ona je danas, u danu kada se Srbija okuplja oko svog predsednika, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na veličanstvenom mitingu u centru Beograda, rešila da nam svima stavi do znanja kolika je njen "ljubav" prema sopstvenoj zemlji.

- Srbija je strašno zaostala zemlja. To je odgovor na sva pitanja - napisala je ona na svom Tviter profilu.

Foto: printsreen

A njen status je zaista odgovor na sva pitanja o tome koliko opozicija "voli" Srbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nina

pre 5 godina

otkad pacovi znaju šta je zaostala zemlja izmileli pa misle da su pametni!!!

olja

pre 5 godina

Blago nama kad imamo tako kulturne i napredne koji zive u zaostaloj Srbiji!!!

Djurdja

pre 5 godina

Vesna, ovo Ti je glupo, ali nije gluplje od izjave Sandre Raskovic o zenama koje su ostale bez svojih muzeva. Potrudi se malo, mozes Ti i gluplje. Navijam za Tebe.

Prof

pre 5 godina

Sadrzina komentara potvrđuje tvrdnju Vesne Pesic. Ja se deliimicno slažem sa njom i doživljavam je kao opomenu ,koja nas mora naterati na razmišljanje . Porušeni su temelji porodice, nema morala,nema vaspitanja,nema poštovanja roditelja,starijih,profesora, ne nazire se kultura.Sta je onda sa mišljenjem V.Pesic.Uradite nesto ,makar obogatite svoj recnik

greedignorance

pre 5 godina

Šta ste Vi uradili da ne bude primitivna???? Bili ste na vlasti 12 godina, u Beogradu od 1997!!!! I? Mogli ste toliko toga da uradite, ali ste se samo brinuli za sebe, zagledani u sebe, oholi, skorojevići. Imali ste prilike, narod je toliko očakivao od vas, petooktobaraca. A ako ovi sada budu imalo oholi kao vi, ako krenu da pljačkaju i da se ''ugrađuju'' - narod će to odmah prepoznati i kazniti kao što je kaznio i vas. Narod očekuje i sa pravom traži brigu o njemu. Apelujem da se vlast pozabavi manjinskim grupama kao što su to samostalni umetnici kojima prete izvršitelji zbog duga koji je nastao u vreme i zbog Đilasa, molim za to!

Slavoljub Mihajlovic

pre 5 godina

Vesna, beznacajna si zivot za naseg naroda ! Zato cuti i ne pravi se pametna! Ima nas jos koji smo putovali i ziveli po tom razvijenom svetu! To je odgovor na tvoj pokusaj mud/r/ovanja, koje ti ne ide od mozga!

Nesa

pre 5 godina

Bice da jeste kad ti tako kazes. Neki put se pitam u koje su skole te "sudije" isle pa sebi daju za pravo da etiketiraju. Ja vidim recimo da je Srbija unistena zemlja od strane takvih kao ti i drugih "naprednih" zemalja kojima ste sluzili. Vidim da je "zaostala", " neobrazovana" i drugo kad god vas ne podrzava. Kada cete da shvatite da ste procitana knjiga, koja nista vredno nije ponudila i da vise malo koga interesujete. I upravo vi ste razlog propadanja opozicije Srbije, bez novih ideja, bez sveze krvi radu, moralu, postenju, ama u svemu ste omanuli ali vlast ne odustajete da trazite. Strano da strasnije ne moze biti.

bane

pre 5 godina

Nije naodmet glup a samim tim ni zemlja nije zaostala.problem je u vama bezvrednim i tupavim nazovi profesorima.

raskoljnikov

pre 5 godina

babu je dobro prozreo i gospodin sa sombrerom ..

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija