• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2019

12:15

JADNIJE NE MOŽE! FAŠISTA BOŠKO U ŽALOSTI JER SE CELA SRBIJA RADUJE!

Politika

JADNIJE NE MOŽE! FAŠISTA BOŠKO U ŽALOSTI JER SE CELA SRBIJA RADUJE!

Podeli vest

Fašisti Bošku Obradoviću smeta narod koji iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz cele Srbije dolazi u Beograd na miting "Budućnost Srbije"

Za Boška Obradovića je demokratija mrtva ako su Beograd i cela Srbija puni života, radosti i veselja! 

ĐILASOVA PROMOTERKA VESNA PEŠIĆ PLJUJE SVOJU ZEMLJU IZ SVE SNAGE!

Lider Dveri Boško Obradović je u žalosti jer se cela Srbija raduje! 

Foto: Twitter.com

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bg

pre 5 godina

Citav srpski narod ce se danas ujediniti.Zivio Vucic zivjela buducnost Srbije

Ero

pre 5 godina

Blago Srbiji u kojoj je Boško opozicija.Šta je:plitika,ekonomija,pravo,tolerancija, izgradnja prosperitet itd.To je za Boleta jednačina.Ulica ometanje,ugrožavanje to je Bole.Šteta što Vučić nema opozicije.Ovo je opozicija Srbiji i pravnom sistemu a ne vlasti.

Tuljan

pre 5 godina

Nisu to "Dveri" nego "Zveri". Šta će nam vanjski neprijatelji kad imamo ovakvu otrovnu guju u srcu Srbije ?!

gosun

pre 5 godina

Bravo Boškić, napreduješ. Od desničara postade ULIČAR. "Nema nazad".......kakav karakter?#*¡¡¡!!!

3ma

pre 5 godina

Svaka cast Bosku,a vi gospodo smislite nesto drugo nego fasizam mozete reci sta god kad vase pristalice ionako tesko sta razumeju .Morate uneti malo neke novine ,malo svezinu,ovo fasista je izlizano vec .Ako ste vi buducnost Srbije ja pristajem biti proslost.Ziveli vi nama zivela Srbija .Zivela mladost,znanje i prave a ne lazne diplome.

Maganik

pre 5 godina

Boško, znaš li onaj stih? "Blago tome ko rano poludi, vas mu život u veselju prodje".

sale

pre 5 godina

Ne razumem zasto moraju da se vozaju pristalice iz grada u grad,koliko imas pristalica u tom gradu sa njima protestuj mitinguj rad šta znaš,ovo što se radi kod nas nema nigde u svetu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija