• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2019

09:39

MARKO ĐURIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE TAHIRIJA:  On je ministar NEPRAVDE I LAŽI!

Politika

MARKO ĐURIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE TAHIRIJA: On je ministar NEPRAVDE I LAŽI!

Podeli vest

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je da je kosovski ministar pravde Abelard Tahiri, ministar nepravde i laži

Đurić naglašava da dokumentacija koja je u četvrtak predstavljena javnosti ne da nije lažna, već je u pitanju originalni dokument tužilaštva tzv. Kosova koji je službenim putem dostavljen braniocima uhapšenih Srba.

-Jedino što je lažno jeste optužnica protiv Srba i države Srbije koju sa svojim satelitima svakoga dana podiže u medijima- saopštio je Ðurić, reagujuću na tvrdnje Tahirija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao lažnu dokumentaciju u vezi sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.

DEJAN VUK STANKOVIĆ: Najvažnija poruka skupa Budućnost Srbije jeste JEDINSTVO SRPSKOG NARODA!

Ðurić navodi da Tahiri svojim lažima demantuje čak i sopstvenog tužioca Sulju Hodžu, koji je potvrdio da je iskaz Rada Trajković dala i da jeste zatražio, upravo aktom predstavljenim javnosti, produženje pritvora, kao što se u pomenutom dokumentu tužilaštva i navodi.

-U lažima ministra nepravde i laži Abelarda Tahirija veoma su kratke noge. Osim što je celom svetu pokazao kakav i koliki je lažov, čovek koji je brojne Srbe na KiM držao i drži neosnovano iza rešetaka, obelodanio je danas i koga štiti i čiji je među Srbima politički pokrovitelj- saopštio je Ðurić.

SERGEJ, HOĆEŠ LI ISPUNITI SVOJE OBEĆANJE? Trifunović postaje član SNS, Oliver Mandić ZAPEVAO!

Đurić ističe da ga mnogobrojne pretnje smrću neće sprečiti da obelodani istinu.

-Ni brutalne i brojne pretnje smrću, ni najprimitivnije uvrede kojima sam izložen od strane ubedljivo manjinskog, ali punog mržnje i agresivnog dela javnosti, zato što sam se usudio da obelodanim istinu, neće me sprečiti da nastavim da ih sve zajedno raskrinkavam. "Svima zajedno im poručujem: "dalje ruke od Srbije lažovi"- rekao je Ðurić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Prištinskim lažima uvek treba na ovakav način odgovoriti. Bravo Đuriću. Istinom i argumentima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija