• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2019

19:15

MEDIJSKI MRAK SRBIJE U REŽIJI OPOZICIJE! Đilasov i Šolakov SBB juče ZABRANIO PINK, kako građani ne bi mogli da vide SKUP "BUDUĆNOST SRBIJE"!

Politika

MEDIJSKI MRAK SRBIJE U REŽIJI OPOZICIJE! Đilasov i Šolakov SBB juče ZABRANIO PINK, kako građani ne bi mogli da vide SKUP "BUDUĆNOST SRBIJE"!

Podeli vest

SBB Dragana Šolaka i Dragana Đilasa zabranio je Pinkov kanal tokom celog jučerašnjeg dana preko njihove EON aplikacije

Kablovski operater SBB, čiji su vlasnici Đilas i Šolak zabranio je kanal "ružičaste televizije" kako građani Srbije ne bi mogli da prate dešavanja i emisije povodom skupa "Budućnost Srbije" koji je održan juče i kome je prisustvovalo više od 150.000 ljudi.

(VIDEO) PUKLI SU KO LAJSNA! Skup opozicije u Beogradu DOŽIVEO DEBAKL!

 

Građani koji koriste aplikaciju EON nisu imali mogućnost da uključe Pink pošto je on bio isključen tokom čitavog dana. 

(VIDEO) NAJLEPŠA SLIKA SRBIJE DANAS JE OBIŠLA SVET! Pogledajte spektakularan snimak mitinga iz vazduha!

 

(VIDEO) VIŠE OD 150.000 LJUDI NA MITINGU "BUDUĆNOST SRBIJE" Građani masovno, kao nikad pre PODRŽALI POLITIKU PREDSEDNIKA VUČIĆA!

 

Ovo je još jedan dokaz da opozicija ukida medijske slobode i zalaže se za medijski mrak, a istovremeno deli građane Srbije na podobne i nepodobne.  Bedno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deder

pre 4 godine

Ja sam imao sve vreme Pink na EON platformi i gledao sam, jer nisam mogao da dođem. Ne budimo kao oni, jer čim zinu nešto slažu. Nama takve stvari ne trebaju. Videlo se to juče i sa svemirske stanice.

Igor

pre 4 godine

Još da ste potpisali onoga ko je to otkrio i napisao na svom tviteru :) Nema veze, na istoj smo strani, samo udrite.. NE OBJAVLJUJTE komentar ;)

Zoki

pre 4 godine

Moj životni san je da nemam pink, ovako moram da gubim vreme preskakajući kanale.

3za3

pre 4 godine

Pa moglo je da se gleda na Pink2,hapy,Rts1,O2tv ....jedino falio jos na discovery da bude

Djura

pre 4 godine

Bilo pinka, ja pratio u Novom Sadu....ne znam odakle vam ta lnformacija...i cemu izmisljotina.O pa da ...pa 90 posto SNS glasaca nema EON....ne znaju ni sta je to...cccccc

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija