• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2019

15:55

DMITROVIĆ: Zašto satanizujete Boru Čorbu, kad niko nije satanizovao Bajagu, Balaševića i Georgijeva?

Politika

DMITROVIĆ: Zašto satanizujete Boru Čorbu, kad niko nije satanizovao Bajagu, Balaševića i Georgijeva?

Podeli vest

Novinar i medijski analitičar Ratko Drmitrović oglasio se na Tviteru zbog hajke koja se na društvenim mrežama vodi protiv frontmena "Riblje čorbe" Bore Đorđevića i njegovog nastupa na velikom mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu prošlog petka

 

- Da li je Bajaga manje talentovan muzičar, autor... time što je pevao na skupu DS-a? Nije. Da li je Đorđe Balašević, podrškom DS-u, devalvirao svoj umetnički opus? Nije. Da li je Vlado Georgijev, zbog podrške Saši Jankoviću, bio satanizovan? Nije. ZAŠTO OVO NE VAŽI ZA BORU ČORBU? - upitao je Dmitrović na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 5 godina

Bora je uvek govorio ono sto je hteo i nikad se nikom nije ulizivao niti mu je bilo potrebno . Vreme ce pokazati da onaj koga su Putin i Rusija javno pred licem cele planete odlikovali ( Vucic) ne moze i nece izdati KiM . Prvi put Srbi mudro pod vodjstvom Vucica kupuju vreme da ojacaju ekonomiju Srbije i nasu vojsku , a ne da odmah na prvu glavom u zid po zelji neprijatelja Srbije i Srba . Samo mudro i polako vreme radi za Srbiju . Boro hvala ti sto si uz vecinski Srpski narod i ne podrzavas bogatase tajkune. ! A svim Srbima koji podrzavaju tajkune Dilasa i Jermica pitanje : zar vam nije jasna laz i prevara u kojoj ucestvujete protiv svoje otadzbine i protiv sebe samih , ej bre..... bogatasi tajkuni se zabrinuli za Srpsku sirotinju za penzionere za Srbiju i pravdu . Aloooo braco imali kod vas iko kod kuce ?

slađa

pre 5 godina

Umetnicima treba omogućiti da slobodno rade i ne satanizovati ih zbog toga što daju podršku nekoj ideji u koju veruju. Svi pobrojani umetnici, pevači, ukljčujući i Olivera Mandića su svojom muzikom, uplivom u naše živote obeležili i posvedočili naše postojanje i razvoj, kao što su odnegovali muzički ukus i nema smisla da ih na tom zvezdanom umetničkom nebu delimo po strankama i političkim opcijama. Oni su plod talenta naše nacije, a ne neke ideologije ili dnevnog diktata. Tako i sebe treba da razumeju i vide. I u potpunosti da se oslobode stega veštačkih podela u društvu i u medijskom prostoru. Bora Čorba je bio veliki pre nego što su se neki političari rodili. Blaženopočivši Dejvid Bouvi bi se verovatno slatko nasmejao našem mentalitetu, ali bi dobro razumeo muziku. Jer harmonije putuju kroz svemir i kroz vreme.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija