• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

21.04.2019

20:36

(VIDEO) JOŠ JEDAN BLAM PRISTALICA OPOZICIJE! Osudili Vučića što je za savetnika uzeo Vinstona Čerčila, a bavio se prostitucijom u Londonu!

Politika

(VIDEO) JOŠ JEDAN BLAM PRISTALICA OPOZICIJE! Osudili Vučića što je za savetnika uzeo Vinstona Čerčila, a bavio se prostitucijom u Londonu!

Podeli vest

Ekipa emisije ''Kontravizija'' koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića pitala je stanovnike prestonice šta misle o tome što je Vinston Čerčil postao novi savetnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Čerčil je,inače, bio britanski političar rođen 1874. a umro je 1965. godine, međutim to nije zaustavilo opoziciju da predsednika Vučića optuži za ovo „nedelo“.

Evo šta su građani Beograda rekli o tome što je Vučić doveo Čerčila za svog savetnika, a svi znamo da se on bavi elitnom prostitucijom građani u centru Beograda su odgovorili: Čerčilu su poručili da "nema šta da traži u Srbiji" i da "ne sarađuje sa Aleksandrom Vučićem. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Šokirana, komentar samo šok, užas, ne podržavam.

Foto: Printscreen TV Pink

- Ne podržavam.

Na pitanje da li ste čuli negde u medijima o dolasku Čerčila na mesto savetnika oni su odgovorili:

- Ne čitam toliko, čula sam, ali se nisam time bavila.

Foto: Printscreen TV Pink

- Video sam, na internetu negde.

Foto: Printscreen TV Pink

- Gledao sam na TV-u.

Interesantno je da su se upitani građani izjasnili da nisu za aktuelnu vlast. Vi sami zaključite šta bi mogao da bude razlog za ovakve odgovore.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VUK

pre 4 godine

Ako je nešto sigurno u Srbiji , to je da svaka vlast ima rok trajanja! Gde ćete i šta ćete tada raditi.

Saradžogla

pre 4 godine

Moj komentar se zna!I zabole me što to ne objavite! ... Glupava TV emisija i ZBOG SLABE GLEDANOSTI nije ni čudo što slučajni prolaznici lupetaju odgovore. Šta kažu?MI NE PODRŽAVAMO AKTUELNU VLAST!I za vas u Informeru to nije ništa? Jednostavno mlade ne interesuje istorija već misle kako će da završe školovanje i kako naći posao.ZABOLE IH ZA ČERČILA I DRUGE ISTORIJSKE LIČNOSTI.Ja sam neki faktor u SNS koji od sramote nije išao na miting.KO NE BI DOŠAO KADA JE VOŽNJA BESPLATNA.tAKVI TRIKOVI NANOSE ŠTETU.PS.Pitao sam moje iz SNS ŠTA JE BILO SA MATIJOM GUPCEM POSLE PODIZANJA TREĆEG SRPSKOG USTANKA PROTIV TURAKA? Majko moja koje glupave odgovore sam dobijao!

Saradžogla

pre 4 godine

Bravo za objavu moga komentara Vučićeviću,sinko.Svaki moj komentar da objavite jer između redova stoje pametni saveti.KO NE BI DOŠAO U BEOGRAD KADA JE PREVOZ BESPLATAN!Srećom što imamo internet pa možemo čuti mišljenja poznatih osoba u vezi mitinga gde je došlo pola miliona osoba.Direkt je bilo 156 321 ispred Skupštine a ostatak do pola miliona je bio po tržnim centrima ili su obilazili Beograd.Kako ovo znam?Pa,rekao mi čovek. PS.Pola veka vozim bez udesa ili ogrebotine.Kako to.Veoma sam oprezan jer znam koja budala sedi za volanom moja tri opela.Da,imam tri dobra opela.Eto,mi seljaci volemo da se 'falimo.Kada se dobro oženiš pa ti poklone tri auta SAMO DA IM OŽENIŠ ĆERKU.Tako bilo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija