• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

22.04.2019

20:50

MIRKOVIĆ O NAJAVI PROTESTNE TURNEJE OPOZICIJE: Jeremić, Obradović i Đilas su više cirkus nego političari!

Politika

MIRKOVIĆ O NAJAVI PROTESTNE TURNEJE OPOZICIJE: Jeremić, Obradović i Đilas su više cirkus nego političari!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda tvrdi da Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Boško Obradović nemaju drugu politiku osim nasilja, a da to dokazuje i njihova najava protestne turneje

U saopštenju dostavljenom medijima Mirković kaže da Jeremić i Đilas nisu u stanju ni stranku da formiraju, jer, tvrdi, ne mogu da obezbede ni 10.000 potpisa, pa do nje dolaze preuzimanjem druge stranke, a da istovremeno najavljuju svoju protestnu turneju po datumima, čime nas, kaže, uveravaju da su oni više cirkus nego političari.

- Odbijanjem dijaloga, tamo gde je on jedino moguć, u institucijama, postavljanjem nekakvih ultimatuma koji bi zadovoljili poslovne potrebe prvaka tog saveza i šetnje iz dana u dan, od protesta do protesta, najbolja su potvrda da crna trojka Đilas, Jeremić i Obradović, sem nasilja, bolesne želje za vlašću i patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću, i svakome ko ne misli kao oni, nemaju drugu politiku - navodi Mirković. 

SAD JE SVE JASNO! Georgiev otkrio pravi plan SZS: SAMO PRITISAK SA STRANE MOŽE DA SRUŠI VUČIĆA!

Navodi i da se nada da će, osim želje da Đilas bude premijer, Jeremić predsednik, a Obradović šef diplomatije, "najavljene proteste iskoristiti da kažu odakle im milioni evra na računima i u nekretninama, zašto napadaju žene i novinare, koliko su saobraćajnih znakova pretukli i šta je cilj tih protesta". 

- Nadam se da su se urazumili i da ovaj put neće biti nasilja i da će svoju frustraciju, jer se na samo jednom mitingu podrške politici Aleksandra Vučića i pristojne Srbije, skupilo više ljudi nego na svim njihovim protestima zajedno, ovaj put kanalisati i da neće biti kršenja zakona - naveo je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija