• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

23.04.2019

22:29 >> 22:33

ZAPAD ĆE TEK SAD POPI*DETI! Vučić i Putin dogovaraju strategiju za odbranu KiM?! Ušakov potvrdio da je KOSOVO GLAVNA TEMA DVOJICE PREDSEDNIKA!

Politika

ZAPAD ĆE TEK SAD POPI*DETI! Vučić i Putin dogovaraju strategiju za odbranu KiM?! Ušakov potvrdio da je KOSOVO GLAVNA TEMA DVOJICE PREDSEDNIKA!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se tokom posete Kini 26. aprila s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dvojica lidera će razgovarati o bilateralnim odnosima i rešavanju kosovske problematike, saopštio je novinarima pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov

- Kao što se sećate, 17. januara je naš predsednik bio u zvaničnoj poseti Srbiji, a sastanak u Pekingu je nastavak kontakata. Razgovaraće se ne samo o bilateralnim pitanjima, nego i o tematici rešavanja kosovske krize, imajući u vidu napetosti oko te teme - rekao je Ušakov. 

Sastanak Vučića i Putina, na "nesreću" Nemačke, Francuske i SAD, prethodi tzv. berlinskom samitu 29. aprila na kome će Merkelova i Makron pokušati da 'privole' predsednika Srbije na dil sa Prištinom, koji, ako je suditi po pisanju tamošnjih medija, i nije povoljan za našu zemlju.

TAKO TO RADI SRPSKA MLADOST! AMBASADOR SKOT RASTUREN NA PRAVNOM FAKULTETU: Studenti mu dali lekciju koju neće zaboraviti!

Podsetimo, Moskva je nedavno jasno stavila do znanja Zapadu, a pre svega SAD, Britaniji i Nemačkoj, da će učiniti sve da spreči njihove pokušaje da potkopaju mandat misije UN na Kosovu.

SRBIJI SE SPREMA PAKAO! NEMCI I FRANCUZI TRAŽE DA DO OKTOBRA POSTIGNEMO DIL SA ŠIPTARIMA! Beograd mora da izdrži...

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov naveo je da Zapad pokušava da natera Sekretarijat UN da iznese neke predloge koji će potkopati mandat misije UN-a na Kosovu. 

- To će biti direktan udarac rezoluciji 1244, a mi ćemo učiniti sve da sprečimo ovu provokativnu ideju - rekao je Lavrov novinarima na pres konferenciji nakon sastanka sa srpskim kolegom Ivicom Dačićem.

SARAJEVO U PANICI, TRAŽE OD AMERA I ZAPADA DA ZAUSTAVE SRPSKU! Federacija se plaši Policije RS 'kao đavo krsta'!

Lavrov je izrazio žaljenje zbog toga što "kolege iz Evropske Unije, koje, prema rezolucijama Generalne skupštine UN, služe kao posrednici u dijalogu Beograda i Prištine, ne mogu da se nose sa svojim funkcijama".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Rusi treba da shvate i ubrzaju proces zaustavljanja nato jer ovi će da zatvore prsten oko njih.Moraju da pokažu zube kao 1963 sa Kubom.

XXL

pre 4 godine

Nemojmo opet da se ložimo k'o meka drva na rusku pomoć oko Kosova i Metohije nema ništa od toga.

Draganče

pre 4 godine

Jedno je narod i njegova osećanja. Drugo je državna politika i suvi interesi. Istorijski gledano, odnos dva naroda je više nego bratski... Ista Slovenska krv i Pravoslavna logika poimanja realnosti. Duše krštene u oblaku od tamjana. Rod rođeni. Svoj među svojima. No, šta nas istorija uči. Vladajući krugovi ne znaju za svetinju. Oni okreću kako im trenutni interes nalaže. Setimo se San Stefanskog mira, ili još sveže lakrdije Jelcin, Černomirdin, Kozijev. Šta ako im Ameri kažu: Uzmite Ukrajinu, jer je na vašem pragu, a dajte nam Srbiju, da bi smo kompletirali Balkan. Mislite li da bi Putin rekao : NE ?! Sam use i u svoje kljuse.

dusica

pre 4 godine

Шта хоћете ви мрзитељи Србско-Руског народа односно савеза, дали знате за ону РАДИЈЕ ЋУ БИТИ ПРВИ МЕЂУ СИРОМАСИМА НЕГО ЗАДЊИ МЕЂУ БОГАТИМА? Србски народ не жели агресоре за савезнике нити политичке лопове који се продају Западним земљама схватите то желимо часно да живимо са својим истомишљеницима. И не мешајте Дачића у ваше прљаве игре.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija