• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.04.2019

18:36

(FOTO/VIDEO) KRALJEVI BAHATOSTI! Opozicija na čelu sa Đilasom maltretira građane na svakom koraku! Tajkun parkirao BESNO VOZILO nasred trotoara, NIKO NE MOŽE DA PROĐE!

Politika

(FOTO/VIDEO) KRALJEVI BAHATOSTI! Opozicija na čelu sa Đilasom maltretira građane na svakom koraku! Tajkun parkirao BESNO VOZILO nasred trotoara, NIKO NE MOŽE DA PROĐE!

Podeli vest

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas jutros je poslao svog funkcionera Marka Bastaća da ometa nastavak radova na Trgu, a danas je i sam pokazao bahatost pošto je parikrao automobil na trotoaru kako niko od građana ne bi mogao tuda da prođe

Opozicija je, iz dana u dan, postala sve bahatija. Najpre je Marko Bastać, po nalogu Dragana Đilasa, došao na Trg i vozao se trotinetom kako bi sprečio nastavak radova.

Foto: Informer

To Đilasu nije bio dovoljno pa je stvar uzeo u svoje ruke. Oko 18 časova preskupim automobilom dovezao se u Crnogorsku ulicu, a onda vozilo parkirao nasred trotoara kako niko od građana ne bi mogao prođe tuda. 

Automobil "Audi Q7" kojim se tajkun dovezao je u vlasništvu Saše Bjelića, njegovog saradnika, koji je hapšen.

Foto: Informer

(VIDEO) BAHATI GAZDA STAROG GRADA ZAUSTAVLJA RADOVE NA TRGU! Bastać LEČI SVOJE FRUSTRACIJE, NE DA DECI BEOGRADA DA DOBIJU PRELEPO MESTO ZA IGRU!

 

Iz džipa su izašli Saša Bjelić, Dragan Đilas, kao i tajkunov funkcioner, od koga je preuzeo stranku "ZEP Zeleni",  Dejan Bulatović kog je postavio za potpredsednika novoformirane Stranke slobode i pravde. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petar

pre 4 godine

Eh, Djilas!? ‚‚Pikirao‚‚ je PKB, pa je besan. Sad kada dodje Zakon o poreklu imovine, e, tek će to da boli.

misa

pre 4 godine

Ja da sam se tako ponašao policija bi me privela na trežnjenje a posle bi me sproveli u "Lazu", a o ovima još će i pesme da spevaju.

Siniša

pre 4 godine

Što se ovaj Bastać nevrati u Smrdogoru odakle su on i Đido došli?

Svetlana

pre 4 godine

Misle da im je baba ostavila Bg a Srbiju deda odmah u Lazu na lečenje?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija