• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

25.04.2019

17:38

MARKOVIĆ O NAPADU NA PREDSEDNIKA: Izmišljaju afere da uruše Vučića, ali im ne polazi za rukom!

Politika

MARKOVIĆ O NAPADU NA PREDSEDNIKA: Izmišljaju afere da uruše Vučića, ali im ne polazi za rukom!

Podeli vest

Građani Srbije imali su tokom prethodnih dana priliku da se uvere da postoje pokušaji da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica diskredituju i da se protiv njih sprovodi posebno pripremljen "psihološki pritisak" kako bi predsednik popustio u svojim namerama i ciljevima da od Srbije stvori bolju i nenasilnu državu

U javnosti je uveliko počela da se sprovodi kampanja protiv predsednika Srbije i njegove porodice, a jasan dokaz toga je naslovna strana nedeljnika NIN, koji je bez ikakvih dokaza, krenuo da satanizuje Andreja Vučića.

U tekstu pod nazivom "Veliki brat" recikliraju se i ukrug vrte stare klevete i lažne optužbe, što samo dokazuje jasnu nameru da se kriminalizuje predsednikov brat. NIN je objavio i "Ispovest insajdera", bivšeg predsednika opštine Alibunar Predraga Belića, koji napada Andreja Vučića. 

(VIDEO) VUČIĆ O NAPADIMA MEDIJA NA NJEGOVU PORODICU: Doveli su narkodilera na svedoči! Nek oni rade svoj posao - GRAĐANI NAJBOLJE ZNAJU KO SE BORI ZA NAROD!

 

Povodom ovakve kampanje, oglasio se i narodni poslanik Aleksandar Marković koji je rekao da ti pritisci i klevete dolaze iz redova opozicije koji se plasiranjem lažnih optužbi bave svakoga dana.

- Taj psihološki rat protiv Aleksandra Vučića je uveliko u toku. Svedoci smo da iz "opozicione kuhinje" godinama pristižu najmonstruoznije laži usmerene protiv Vučića, članova Vučićeve porodice i ljudi iz najbližeg okruženja. Te laži se svakodnevno lansiraju upravo preko štampanih i elektronskih medija koji su najglasniji u žalbama kako postoji nekakva medijska cenzura i medijski mrak. Nekad mi se čini da novine poput NiN-a, Vremena, Nedeljnika, Danasa, ali i neke televizije, npr. N1, imaju samo jedan zadatak, a to je: po svaku cenu pokušati da se diskredituje Aleksandar Vučić - rekao je Marković i dodao:

VULIN OGORČEN: Što ćutite kada napadaju Vučića i njegovu porodicu?

- Setimo se svih onih laži još iz doba majskih poplava iz 2014. godine. Setimo se koliko navodnih firmi i preduzeća su pokušali da dovedu u vezu sa Andrejem Vučićem. Setimo se svih ostalih laži i tzv. afera koje su izmislili kada je reč o predsednikovoj porodici i okruženju. Te njihove "afere" po pravilu traju neko kratko vreme. Zatim zaborave na njih, pa ubrzo izmisle nove. Sve je to osmišljeno sa ciljem urušavanja rejtinga Aleksandra Vučića i SNS-a, ali im, na sreću, nije pošlo za rukom - rekao je poslanik Aleksandar Marković.

Inače, na meti bezočnih napada u više navrata našao se i predsednikov sin Danilo. Prvo je portal "Krik" prošle godine objavio kako je Danilo navodno deo ekipe navijača sa povelikim dosijeima, a sve samo na osnovu fotografije na kojoj se vidi kako navija na utakmici Srbija - Kostarika na Mundijalu u Rusiji. Napad tu nije stao, pa je pre dva dana portal "Javno" objavio kako su Andrej Vučić i Predrag Mali pretučeni tokom parade ponosa 2014. jer su navodno išli da "izvlače Danila iz ekipe navijača "FK Rad".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 4 godine

Da takve lažne optužbe NIN objavi o meni istog dana bi bila protiv njih podnesena tužba za klevetu, narušavanje ugleda, lažno optuživanje i duševni bol pa bi ih odrao za debelu odštetu. Posle nekoliko masnih odšteta brzo bi se oni smirili i ne bi im više palo na pamet da objave ni da se vrabac posrao sa grane.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija