• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

29.04.2019

22:42

SRAMNI NAPADI NA MINISTRA! Nebojša Stefanović im kriv, usudio da govori o napadu na Srbe!

Politika

SRAMNI NAPADI NA MINISTRA! Nebojša Stefanović im kriv, usudio da govori o napadu na Srbe!

Podeli vest

Beogradska Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR) histerično se obrušila u svojim saopštenjima i objavama na društvenim mrežama na ministra policije Nebojšu Stefanovića, jer se zaboga "usudio" da kaže da prilikom protesta ispred pekare Mon Đuraja u Borči "nije naprslo ni jedno staklo na pomenutoj pekari, dok sa druge strane ceo svet redovno svedoči desetinama lomljenja, paljenja i krađa imovine, kao i svakodnevnim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji"

Sem što je spominjanje napada na Srbe na KiM pomenuta beogradska NVO doživela kao poseban cinizam ministra Stefanovića, zaključila je i da "pretnje i poruke mržnje umeju da budu glasnije od pucanja stakla" navodeći da su okupljeni pevali nacionalističke pesme ispred pekare "Roma" i ostavili svinjske glave.

Tako da po Inicijativi i pevanje pesama ispred albanske pekare mora biti opasnije i bitnije od fizičkih napada na Srbe na KiM, koje ako se ova Inicijativa pita ne sme ni da se spominje.

Te za njih "sramni Stefanović" podsećanjem na to šta Srbi preživljavaju na KiM relativizujete napad na pekaru u Beogradu.

Da podsetimo, u subotu se ispred pekare "Roma" u Borči okupilo desetine građana koji su protestovali jer je brat vlasnika okačio na društvene mreže fotografiju na kojoj pokazuje simbol dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije. Tokom protesta policija je sve vreme bila prisutna u Borči i nije dozvolila da dođe do narušavanja javnog reda i mira.

Ministar Stefanović se nakon protesta i oglasio i naveo da nije bilo incidenata i da policija neće ni dozvoliti da ih bude i ujedno apelovao na građane da ne smetnu sa uma da je Beograd bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad. On je poslao poruku i pojedinim političarima i iz Beograda i iz Prištine povodom njihovih uigranih manipulacija u vezi sa ovim događajem da se istina ne može sakriti i da je istina da tokom navedenog protesta u Beogradu nije naprslo ni jedno staklo na pekari, dok svedočimo svakodnevnim napadima na Srbe na KiM.

Zanimljivo je takođe da iako se Stefanović u svom saopštenju decidno obratio političarima iz Beograda i Prištine koji su manipulisali u vezi sa navedenim događajem, da su se iz beogradske Inicijative mladih po svemu sudeći sami pronašli u tome ili pak govore u nečije ime, odnosno ime nekih političara, pa zaključuju da je "Stefanović satanizovao sve koji su stali u odbranu porodice Đuraja".

Ali da se aktivistima ove NVO mota svašta po glavi jasno je već i iz toga da su sam događaj ocenili kao pripremu za rat?!! No, poznavaocima njihovog lika i dela to nije ništa novo. Jedna od poslednjih akcija ove Inicijative bila je obeležavanje 20 godina zločina nad Albancima nad KiM, zločini nad Srbima dakako im nisu nikada sfera interesovanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predrag

pre 4 godine

Svaka vam cast zbog protesta, to su pravi atrioti. Sramota je kupovati hleb and u takvoj pekari i finansirati anti Srpsku grupu u sred Srbije.

bane

pre 4 godine

Državo Srbijo, ako si i banana država, zabrani te ološe - nvo. To su bolesnici podmetnuti od strane zapadnog šljama, naročito pogane engleske (mala slova za djubrad, naravno).

srbin iz srbije

pre 4 godine

Glupi Srbi problem resavaju javno i bucno a to se ne radi tako.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija