• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2019

12:15

"ĐAVOLJE KOČIJE" STIGLE U SRBIJU! Dva helikoptera Mi-35 sletela su na aerodrom Batajnica!

Politika

"ĐAVOLJE KOČIJE" STIGLE U SRBIJU! Dva helikoptera Mi-35 sletela su na aerodrom Batajnica!

Podeli vest

Dva ruska helikoptera Mi- 35M i Mi-17V5 stigla su u Srbiju i biće predstavljena u petak u Nišu na vojnoj paradi povodom Dana pobede nad fašizmom


Helikopteri poznati kao "leteće oklopnjače" i "ubice tenkova" nalaze se na aerodromu u Batajnici. 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ludi Milojko

pre 4 godine

Pa dobro, samo da znate MI-35 je izvozna verzija MI-24.... inace nas e"komsije" makedonci imaju 12 Mi-24D sa gatling mitraljezom 12.7mm, a ostalo naoruznje su PT rakete Ataka i nevodjeni projektili 57mm, 80mm i 122mm a moze da nosi i Igla rakete za borbu ptoriv drugih helikoptera i li aviona, a MI-35 ima top 30mm isti kao na BMP-2 ili Mi-28 ... i to je cela razlika... zato 2 komada ne cine "prolece" u borbenim helikopterima makedonci su jos uvek bolji od nas....

jednostavno pitanje

pre 4 godine

Hoće li ta dva helikoptera uspeti bar da maknu takse ako ništa drugo?

Kažu

pre 4 godine

DOŠLO JE NEŠTO I HRVATIMA!!! Austrija je na zahtev Kolinde vratila Hrvatskoj mig21 od Rudolfa Perišina koji je sa njim "preletio" iz JNA a na redu je i CG da vrati isto mig21 sa kojim je srušen u Bljesku da idu u muzej hrvatske vojske gde će biti izloženi zajedno sa dokumentom potpisane predaje srpske vojske u Glini! Razlog zašto toliko napadaju kraljicu Kolindu je uslov(poglavlje 23 sudstvo) da Srbija mora priznati svoj genocid 90ih sa svojom Rezolucijom o osudi tog genocida i kažnjavanju negiranja istog kako je to uradila i Nemačka a to sada traži i kralj Haradinaj a isto će se tražiti i od Turske za genocid nad Armencima? Nakon šta je propala peticija u Italiji za povlačenje priznanja Kosova(pa naglo počela priča o Istri) sada je najavljena i peticija u Francuskoj iako se zna da ni ona nema šanse nego eto da Vučićevi ljudi ko nešto rade! Dok se snimaju i serija i film o Gotovini i najvljen film o Oluji u holivudsko-hrvatskoj produkciji "Oluja svih Oluja" eto sada najavljeno i snimanje film o Hudoj jami!

Marko

pre 4 godine

To je ta velika vest??? Pa helikopter se danas skidaju kao glineni golubovi. E, jadna li smo mi zemlja. Ova dva mogu da nam posluže da prevozimo brašno i kukuruz. Bez Pancir, Buka, Tora, mi nemamo šta da se prsimo. Sve ostalo je komedija.

Milo

pre 4 godine

Stigla i zabrana srpskih tablica u Republici Kosova i šta ćete sad?

PITANJE

pre 4 godine

Nego, koji će poklič, vojska da koristi, tako da sa njim, narod, dragovoljno, ustaje na odbranu zemlje, bez mobilizacije a da taj poklič, neprijatelju, utera strah u kosti? Koju će pesmu, budnicu da vojska koristi, tako da se iz rovova, diže ko povampirena jer 90ih smo svi jako dobro videli da je to bitnije i od sve sile naoružanja i razaranja a?

arsa

pre 4 godine

Da li da ovo shvatimo da se nakon parade vracaju u Rusiju

Juznoprugas

pre 4 godine

Za pocetak odmah 2 da se lociraju u Kursumliji.Kao poreznik Srbije.Ocekujem da isti ubrzo pocnu sa nadlatanjem sela uz administrativnu liniju sa Kosmetom i ciscenje terena od siptarskih bandi!Takodje ocekujem zaletanja nasih mi-35 na kforove pro siptarske helikoptere kao i nadletanja kforovih vozila!

POKLON

pre 4 godine

OTKRIVAMO: AMERIKA NAM POKLANJA DVA POTPUNO NOVA MOĆNA HELIKOPTERA BLACK HAWK! Hrvatskoj vojsci strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice

maliVUK

pre 4 godine

Pa i trojanci su dobili poklon od spartanaca.....dalje znamo šta je bilo i ništa nije džabe.Za razliku od hrvatske,Srbija je ove helikoptere kupila.

Tenkovi

pre 4 godine

Nema boljih ubica tenkova od "povampirenih hrvata" gde obični seljaci iz Vukoavra koji u svom životu do tada nisu ni videli tenk naprave jedno Groblje tenkova na ulazu u grad gde unište 30 tenkova poslanih sa cvećem iz Beograda bilo sa bazukama ili sa mudima ko nojeva jaja da legnu ispod njih i zalepe magnetnu minu koja unutra od vojnika napravi faširano meso....danas su tenkovi samo lesovi za vosnike.

maliVUK

pre 4 godine

Za "povampirene",imamo odlično oružije,u vidu glogovih kolaca i to ne namašćenih.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija