• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2019

12:24

ZAGORKA DOLOVAC U ŠPANIJI! Republički javni tužilac u poseti Generalnom tužilaštvu i Vrhovom sudu!

Politika

ZAGORKA DOLOVAC U ŠPANIJI! Republički javni tužilac u poseti Generalnom tužilaštvu i Vrhovom sudu!

Podeli vest

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, zajedno sa delegacijom Republičkog javnog tužilaštva, danas boravi u službenoj poseti Generalnom tužilaštvu i Vrhovom sudu Kraljevine Španije

Tokom posete Republički javni tužilac je održala radni sastanak sa Generalnim tužiocem Kraljevine Španije, gospođom Hose Segara Krespo i delegacijom Generalnog tužilaštva, kojom prilikom je istaknut značaj saradnje između glavnih javnih tužilaštava naše dve prijateljske zemlje, posebno u oblasti međunarodne saradnje, organizovanog i visokotehnološkog kriminala, kao i drugih značajnih oblika kriminaliteta u vezi kojih su zajedničkim dosadašnjim radom postignuti značajni rezultati.

Posebno je istaknuta spremnost i potreba da se postojeća saradnja bazirana na Sporazumu
o saradnji Republičkog javnog tužilaštva Republike Srbije i Generalnog tužilaštva Kraljevine Španije nastavi i unapredi u skladu sa modernim razvojem kriminaliteta, kao i procesima evro-integracija Republike Srbije, imajući u vidu i predstojeće pristupanje Republičkog javnog tužilatšva mrežama za saradnju u krivičnim stvarima Evropske Unije „EUROJUST“ i „EJCN“.

U tom smislu Generalni tužilac Kraljevine Španije, gospođa Hose Segara Krespo, je potvrdila spremnost da tužilaštvo Španije nastavi i osnaži podršku Republičkom javnom tužiocu i tužilaštvu naše zemlje u procesima razvijana i unapređenja saradnje u navedenim procesima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija