• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2019

18:49

(FOTO) ČUČKOVIĆ NA TVITERU objavio izveštaj o VODOSTAJU U OBRENOVCU!

Politika

(FOTO) ČUČKOVIĆ NA TVITERU objavio izveštaj o VODOSTAJU U OBRENOVCU!

Podeli vest

Predsednik beogradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković je povodom najave mogućih poplava zbog najavljene kiše narednih dana na svom Tviter nalogu obavestio građane o trenutnom vodostaju u Obrenovcu

Čučković je napisao da je Sava na Perilu u koritu skoro 100 metara od nasipa gde je bio proboj 2014. kao i da Tamnava u koritu na Ćemanovom mostu može da se preskoči.

"Kolubara u Crljenima u koritu 50 metara od nasipa. Nasip Cikovac u Velikom Polju suvo sve", napisao je na Tviteru. 

Čučković je najavio da će novi izveštaj o vodostaju objaviti u ponedeljak, 13. maja.

Obrenovac je, inače, 2014. godine zbog poplava pretrpeo najviše štete. Posle upozorenja Republičkog Hidrometeorološkog zavoda Srbije o obilnim padavinama koje se očekuju, održana je sednica Republičkog štaba za vanredne situacije, na kojoj su predložene mere koje se sprovode i formiran operativni tim, izjavio je danas generalni direktor JVP "Srbijavode" Goran Puzović. 

CRNI OBLACI NAD SRBIJOM, PRETE NAM POPLAVE! Kiša će padati od nedelje do četvrtka!

Operativni tim, koga čine predstavnici Sektora za vanredne situacije, "Srbijavoda", vojske i policije, je sa predstavnicima lokalnih samouprava podigao stepen pozornosti, odnosno postupanja na najviši nivo i od sutra se uvodi dežurstvo 24 sata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Jovanovic DOSHIN

pre 4 godine

TAKO SI I VECE PRED PUCANJE DOLME JAVLJO DA NEMAJU CEGA DA SE PLASE...EPILOG POZNAT...BOLJE 50.000...NEGO POLA MILIJONA...

Misa

pre 4 godine

Al si pametan Dejan Jovanovic, bravo pametnjakovicu. Takvi ljudi ne treba da postoje!

SS

pre 4 godine

Taj predsednik je jedan od primera uspešnog preletanja u stranke,zarad pozicije i vlasti,a nikad nije odgovarao za svoje muljavine dok je bio u partiji G-17. pokazujući sposobnost 2014 godine,a sad kao i pametni tviter političar daje izveštaje vodostaja kako bi oprao sebe jer bože moj on je reagovao na društvenom alogu ane na terenu.Zbog ovakvih država i narod pati.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija