• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2019

23:06

(VIDEO) EVO ŠTA SERGEJ TRIFUNOVIĆ STVARNO MISLI: Protesti su mizerni, bedni i nemaštoviti, NEMAM JA VREMENA ZA TO!

Politika

(VIDEO) EVO ŠTA SERGEJ TRIFUNOVIĆ STVARNO MISLI: Protesti su mizerni, bedni i nemaštoviti, NEMAM JA VREMENA ZA TO!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović progovorio je o protestima i dokazao da je opozicija dotakla dno, a da se protesti totalno rasipaju

Sergej je u intervjuu za "Vreme" istakao da su protesti loše vođeni i da je sadržaj istih mizeran.

- Loše su vodili proteste i time su potrošili ljude. Sadržaj koji su oni ponudili je mizeran, i prilično bedan i nemaštovit - rekao je Sergej.

On je nakon toga dodao da ne ide na sastanke opozicije.

- Shvatio sam da je to gubljenje energije. To su sastanci koji traju četiri sata i uglavnom se ne nađe nikakvo rešenje. Nemam vremena da se bavim tim - rekao je on.

Poslušajte ceo intervju:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vule

pre 4 godine

Spremaj kofere Sergej, zajedno sa Kojom i mars iz Srbije. Tako ste obecali da ukoliko protesti propadnu napustate Srbiju Pa da vidimo dal cete ispuniti obecanje.

Zoran

pre 4 godine

E moj Sergej, džaba ti sad silan pepeo. Ne pomaže! Os mog oduševljenja od tvog jednog od prvih nastupa u "Tetru T" i mog oduševljenja svojim verbalnim nevaspitanjem si me prebacio na sasvim drugi kolosek da tvoje postove jednostvano "delete"! Znaš nešto sam "drljao" sa harmonikom i gitarom po kafanama, pa kada sam hteo da neka nova lica koja su mi se "uvalačila" u društvo pozovem ih na svirku polako napijem pa onda čujem šta i kako misli jer je moj otac imao izreku "Šta trezan misli to pijan govori" i tako sam proveravao da li je lik za druženje sa mojim društvom ili nije. Moj sud su moji prijatelji veoma cenili jer sam nakon moje pedesete godine i mnogih pogrešnih izbora prijatelja uspeo da se stabilizujem i sada imam malo prijatelja ali zato su svi oni pravi. Tu nikako ne bi mogao danas da budeš u društvu mojih prijatelja jer taj vokabular koristi samo uličar i baš me inetersuje šta o njemu misle tvoji roditelji!

Saradžogla

pre 4 godine

Slušaj ti ,bato ili jadniče,tošto su protesti mož' biti da su loše organizovani a da nisi ti tome kriv?NARAVNO DA JESI KADA SMO TE SLUŠALI ŠTA LUPETAŠ! Bićeš ti ,,neki faktor,, u sledećoj vlasti posle republičkih izbora.Nisi ti za džabe navodio vodu na vodenicu SNS!Kada ti to piše jedan beogradski seljak onda je baš tako.Čuj mene ... BEOGRADSKI SELJAK!PS.El sam vam pisao da sam seljak sa doktoratom?Tema mi je bila - Uticaj krtičnjaka na vrednost livade i kako krtice turiti u azil.Neverujete?E,pa,moraćete.Doktorat je NEPREPISAN:Sve je iz glave mi moje.

Car

pre 4 godine

On politiku zamislja u sablonu 300 majki i slicno, sve ostalo mu je disadno

Goca

pre 4 godine

Objavljutete vesti o ovom ništavilu, a kada srpski junak narodni poslanik Đukanović pokaže Amerikancima čvrst stav i saspe istinu u lice vi to ne stavite na prvu stranu. Sramota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija