• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2019

15:13

(VIDEO) VUČIĆ SA PENDAROVSKIM: Za jačanje veza u svim oblastima

Politika

(VIDEO) VUČIĆ SA PENDAROVSKIM: Za jačanje veza u svim oblastima

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski danas su izrazili nameru da razvijaju veze dveju zemalja u svim oblastima od zajedničkog interesa, a na dobrobit građana Srbije i Severne Makedonije

 

Predsednik Srbije je u razgovoru sa Pendarovskim čestitao stupanje na dužnost, uz želje da svojim radom doprinese napretku svoje zemlje, ali i razvoju bilateralnih odnosa Srbije i Severne Makedonije, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Vučić je izrazio nadu da će sa predsednikom Pendarovskim uspostaviti dobru saradnju, posebno da bi podstakli saradnju u oblasti ekonomije.

Vučić je pozvao Pendarovskog da poseti Srbiju, izrazivši nadu da će ta poseta dati podsticaj razvoju saradnje i dobrosusedskih odnosa.

Pendarovski je zahvalio Vučiću što je prisustvovao inauguraciji, rekavši da mu je drago da ima prijatelje u regionu. On je prihvatio poziv da na jesen poseti Srbiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Trebalo bi malo intenzivirati, privrednu saradnju.

mihajlo

pre 4 godine

Svaka naša privredna saradnja, samo jača našu ekonomiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija